Υπάρχει ζωή και μετά το κουπί !

Λοιπόν φίλοι, κάποια στιγμή ο χρόνος αρχίζει να κάνει ορατά τα σημάδια του και έτσι καλείται ο άνθρωπος να επαναπροσδιορίσει τις συνήθειές του, τα χόμπι του κλπ και να προγραμματίσει ξανά τη ζωή του.
Δεν μπορείς π.χ. να κάνεις 10 χλμ στο 1:50 στο εργόμετρο (εκτός κι αν είσαι ο Π.Γκ. ή ο Β.Στ.) και αρχίζεις και περιορίζεσαι σε άσκηση πιο ήπια και απλώς ωφέλιμη για την υγεία σου.
Τι γίνεται όμως με την ένταση του αγώνα; Την αδρεναλίνη που παλεύει με το γαλακτικό οξύ για το ποιος θα επικρατήσει; Πως τα ξεχνάς όλα αυτά; Πας και τρέχεις παλαιμάχων, θα μου πείτε. ΟΚ, αλλά εάν θέλεις κάτι διαφορετικό; Κάτι πιο γρήγορο και φρέσκο; Άσε που στα γεράματα όλα συνδυάζονται, σιγά μην κάνω ξανά πρωταθλητισμό!

Εγώ και ο ΧΧ είμαστε από τους τυχερούς που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα μηχανοκίνητο σπορ που είναι στο στοιχείο μας (νερό), είναι ασφαλές (των κανόνων τηρουμένων) και σχετικά οικονομικό (σε σύγκριση με άλλα). Πρόκειται για το Runabout Jet-Ski, το καθιστό Jet-Ski. Μιλάμε για ένταση στο μαξ, ταχύτητα και οδηγική τέχνη. Και μη νομίζετε ότι πρόκειται για κάτι ξεκούραστο. Όταν μπαίνεις σε 90 μοιρών στροφή με 100 χλμ/ώρα και παλεύεις με τη φυγόκεντρο τότε πρόκειται για σκληρή ισομετρική προσπάθεια, που όταν πολλαπλασιαστει με 20 σημαδούρες για πέντε γύρους σε εξουθενώνει.

Μπορείτε να δείτε φωτό από τη φετεινή περιπέτεια στη μακρινή Σαγκάη εδώ (γι'αυτό λείπαμε και χάσαμε και το Πανευρωπαϊκό). Όποιος ενδιαφέρεται ας το εκδηλώσει και σε λίγους μήνες μπορεί να έχουμε κάτι να του πούμε σχετικά.

Α!, ξέχασα, τσιμπήσαμε και φέτος μια τρίτη θέση.

5 σχόλια:

  1. @ S Argentum

    Μπορείς να συγκρίνεις την αδρεναλίνη πάνω σε ένα μηχανοκίνητο μαραφέτι με την τούμπα που έφαγαν οι κοπελίτσες στην προηγούμενη ανάρτηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ S argentum
    Το βαθύτερο υπαρξιακό ερώτημα είναι:
    "Υπάρχει κουπί μετά την ζωή;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mctsou, στα σοβαρά τώρα:

    Το μόνο κουπί που υπάρχει μετά τη ζωή είναι αυτό που τραβάει ο Χάροντας στη βάρκα του!!!!!

    Γι'αυτό φρόντισε να έχεις τον οβολό σου στο στόμα!!

    Αρα, μόνο πηδαλιούχος μετά θάνατον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @mctsou

    και τέλος εγώ δεν εξέφρασα κάποιο υπαρξιακό ερώτημα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει ζωή μετά το κουπί! (και μάλιστα καλύτερη:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή