Ποστιλιόνε: «Να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις»

12/08/2008
Ποστιλιόνε: «Να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε, από τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν τα ελληνικά «κουπιά» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Αναφορικά με το Γιάννη Χρήστου, που μετέχει αύριο στα ημιτελικά του απλού σκιφ, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δυσκολο για έναν αθλητή που αγωνίζεται πρώτη χρονιά στα σκιφ, να μπαίνει στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακόμη κι αν συμμετάσχει στον μικρό τελικό θα είναι επιτυχία. Για να κάνει το θαύμα και να πάει στον τελικό, θα πρέπει να επικεντρωθεί κυρίως στον Βρετανό Κάμπελ, που είναι πιο κοντά στο επίπεδό του και στον Λιθουανό Γκρισκόνις. Να μην ξεγελαστεί από τους άλλους δύο αντιπάλους τους, τον Τσέχο και το Νεοζηλανδό».

Για τη Χρύσα Μπισκιτζή και την Αλεξάνδρα Τσιάβου, που θα λάβουν μέρος στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, ο Ποστιλιόνε είπε: «Εκαναν μια πολύ καλή κούρσα, αλλά παραμένει πολύ δύσκολη η πρόκριση στον τελικό, γιατί στην ημιτελική σειρά τους υπάρχουν τρία πληρώματα εξαιρετικά. Πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και τα κορίτσια να βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση για να περάσουν».

Οσο για τους Βασίλη Πολύμερο, Δημήτρη Μούγιο, ο Ιταλός τόνισε: «Ακόμη και στο διπλό σκιφ ανδρών, οι δύο αθλητές πρέπει να δώσουν μεγάλη μάχη. Όπως είδαμε σήμερα, υπαρχει ένα πλήρωμα από την Πορτογαλία, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην μας δημιουργήσει προβλήματα». Και ο έμπειρος προπονητής κατέληξε: «Σίγουρα είναι πολή θετική η έως τώρα εικόνα μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου