ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 192 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ -- ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ

Μιλάμε φυσικά για την Ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ , η οποία με καθυστέρηση 11 τουλάχιστον ημερών ανακοίνωσε την συμμετοχή των αθλητών στο Παγκόσμιο κάτω των 23, έως εδώ να πούμε ας πάει στο καλό.

Η ανακοίνωση βγήκε Δευτέρα 14 Ιουλίου και αναφέρει ότι οι αθλητές βρίσκονται εκεί από χτες Σάββατο, η Κυριακή δεν υπάρχει στο ημερολόγιο της ΕΚΟΦΝΣ.

Κατά πάγια τακτική δεν αναφέρει τα σωματεία προέλευσης των αθλητών, θαρρείς και τους βρίσκουν στα γαριδάκια.

Αφού δεν κατάφερε να εξαφανίσει 2 μέτρα παλικάρι κάντε κλικ να δείτε παλαιότερο ποστ τώρα επιχειρεί να εξαφανίσει 192 κωπηλάτες και 14 κράτη, αφού χωρίς να ελέγξει τίποτα γράφει στην ανακοίνωση ότι στο παγκόσμιο θα συμμετέχουν 600 αθλητές ενώ η FISA πανηγυρίζει για 792 αθλητές και 54 κράτη , δείτε το απόσπασμα από την σελίδα της FISA.

Έχω την απορία και μάλλον θα μείνω με αυτήν, οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές πέραν του Σάκη Αθανασιαδή ,είναι οι προπονητές που θα αμειφθούν με 400 euro για πάνω από ένα μήνα εργασία δηλ. 11,76 την ημέρα(έξω οι Κυριακές η Εκοφνς είπαμε τις αγνοεί)κάντε κλικ να δείτε προηγούμενη ανάρτηση διαβάζοντας τα σχόλια , εκεί είναι το ζουμί.
Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος Εθνικών ομάδων Ιωάννης Λιτσάκης ή Λυτσάκης όπως αναφέρετε στην σύνθεση του ΔΣ . Αμαν βρε παιδιά και στα ονόματα λάθος.

Η αθλήτρια στο σκιφ είναι η Καραμυτηλιού του ΙΟΘ ή Καραμυτιλιού άλλο πρόσωπο.

Το kopilasia.blogspot.com για τους αγώνες αυτούς σας έχει ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα απο 3 Ιουλίου εδώ.
Και για τους έφηβους και ελαφρά βάρη έχουμε γράψει εδώ.

Στο λινκ που σας δίνουμε υπάρχει ένα snap shot της Ιστοσελίδας.
http://boxstr.com/files/2710912_1tvvb/ekofns.JPG

Ακολουθεί ενα copy paste για του λόγου το αληθές.





14/07/2008
Με δέκα αθλητές στο Παγκόσμιο U23
Με δέκα αθλητές που απαρτίζουν συνολικά έξι πληρώματα θα πάρει μέρος η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 (U23) που ξεκινάει στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουλίου κι ολοκληρώνεται την Κυριακή 20/7.
Οι αθλητές κι αθλήτριες που βρίσκονται από χθες Σάββατο εκεί είναι:
Πασχαλίνα Καραμυτιλιού (σκίφ ελ βαρών), Κωνσταντίνος Δούφλιας (σκίφ), Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας (δίκωπος άνευ), Παπαχρήστος Στέργιος-Τιλελής Ανδρέας (διπλό σκίφ), Καλαμπόκα Τριανταφυλλιά-Γιαζιτζίδου Χριστίνα (διπλό σκίφ ελ βαρών), Τραυλός Θεοδόσης-Κόνσολας Λευτέρης (διπλό σκιφ ελ βαρών).
Την ομάδα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Σπύρος Ασπρογέρακας και η Σταυρούλα Βαμβακίτου ενώ αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ και έφορος Εθνικών ομάδων Γιάννης Λιτσάκης.
Συνολικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βρανδεμβούργου αναμένεται να λάβουν μέρος 600 αθλητές από 40 χώρες.


Τίτλος Όνομα
Πρόεδρος Γιάννης Καρράς
A' Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Λούλης
B' Αντιπρόεδρος Τριαντάφυλλος Τσουράπας
Γενικός Γραμματέας Πάτροκλός Κυριαλίδης
Ταμίας Αντώνης Αργυρίου
Έφορος Εθν.Ομάδων Α-Γ & Ε-Ν Γιάννης Μωυσίδης
Έφορος Εθν.Ομ. Παίδων-Κορασίδων Γιάννης Λυτσάκης
Έφορος Αγώνων Γιώργος Μουτσάτσος
Έφορος Δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Βεζδρεβάνης
Έφορος εγκαταστάσεων Κωνσταντίνος Πουλιόπουλος
Έφορος Υλικού Θανάσης Μητρούσης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Όνομα
Σίμος Μαρκαντωνάτος
Ελένη Ιωάννου
Δημήτρης Παπαμιχελάκης

12 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον εφέτος πληρώνουν και 400 ευρώ (αφού έγινε θέμα στη Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ). Πέρυσι δεν έδωσαν δεκάρα και είχαν και την απαίτηση από επαγγελματίες προπονητές να συμμετέχουν στα κοινόβια αφιλοκερδώς. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά αυτά τα 400 ευρώ είναι 2 μέρες δουλειάς για τον κ Ποστιλιόνε. Προλετάριοι προπονητές όλης της Ελλάδας ενωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ κακός
    πρέπει να αλλάξεις ψευδώνυμο, σε σατανάς γιατί όλο με βάζεις σε πειρασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ κακός
    Εφορία που πληρώνει ;;
    2 μέρες δουλειάς;; δηλαδή παραβρίσκεται όλες τις ημέρες. και στην Ιαπωνία και Ιρλανδία πότε πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Κακος

    Στις αρχές τις δεκαετίας του 90 πλήρωναν περίπου 410 ευρώ ανασφάλιστα τον μήνα για αποκλειστική 24/7 εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @mctsou
    Άμα υπάρχει θέληση όλα τα προλαβαίνεις. Εξάλλου από προγραμματισμό σκίζει, μην του φάμε και το δίκιο. Πάντως για να τα προλαβαίνει όλα αυτά ο κ Ποστιλιόνε πρέπει να έχει πολύ καλή ενεργειακή κατανάλωση. Κατά πόδας στον Thor πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mctsou
    Άσχετο
    Μιά πρότασή μου στο ερώτημα "που αλλού" είναι η Στυλίδα. Αν και είναι στη θάλασσα ευνοείται πολύ από τη γεωγραφική θέση της. Αν θέλεις κοίταξέ το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ κακός
    Αν η ενεργειακή κατανάλωση στους CoY
    μετριέται με ευρώ είναι από τους κορυφαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ κακός
    Ο Μαλιακός και ο βόρειος Ευβοϊκός κρύβουν πολλά διαμάντια.
    Τις επόμενες μέρες θα στολίσω την Στυλίδα και θα την ποστάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως πολύ πριν εξαπλωθεί η εξυπηρέτηση 24/7 (24 ώρες /7 ημέρες)στο ίντερνετ την είχαν ανακαλύψει και εφαρμόσει οι Έλληνες προπονητές κωπηλασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχετικά με το που; πιστεύω ότι ιδανικές συνθήκες για κωπηλασία είναι ,ήρεμα νερά τις απογευματινές ώρες στη μόστρα της πόλης.
    Ας είναι και θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήθεια! Ξέρετε πόσο αμοίβονται οι 4 ομοσπονδιακοί μας? Μάλλον, ξέρετε πόσα μοιράστηκαν από τα bonus της Γ.Γ.Α . από το σύνολο των διακρίσεων των αθλητών του 2007 (παγκόσμια ανδρών,U23,εφήβων,πανευρωπαϊκό και βαλκανικό)?Και εντάξει αφού ο νόμος τους τα δίνει- 50% από ό,τι πέρνει ο αθλητής.Τους είδατε καθόλου τι κάνουν όλη τη μέρα, όλη τη χρονιά? Μια βόλτα στη παραλία στα Γιάννενα και θα δείτε εκτός από το να ακολουθούν με το φουσκωτό και να σημειώνουν τους χρόνους και την ...ενεργειακή κατανάλωση και να τα δίνουν-ή να τα στέλνουν στον ιταλό-δεν ιδρώνει το αυτάκι τους για τίποτα άλλο.Απαιτούν, μου λένε, οι αθλητές να είναι έτοιμοι από τον προπονητή του σωματείου τους.Τότε γιατί να μη πέρνει ο σωματειακός προπονητής αυτό το 50%-ή ένα μεγάλο ποσοστό από αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ ανώνυμος
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, στο ότι δεν μπορείς να απαιτείς χωρίς κόστος και αναγνώριση αλλά επίσης πιστεύω ότι δεν κάνουν κουμάντο αυτοί, αν η ομοσπονδία δηλώσει και τους σωματειακούς ως προπονητές των επιτυχιών θα πάρουν και αυτοί το μερίδιο τους.Ως προς την ποιότητα εργασίας δεν μπορώ να μιλήσω για το σύνολο, αλλά για δύο με τους οποίους έχω συνεργαστεί πιστεύω ότι το σχόλιο σου δεν εκφράζει την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή