Αρχίζει αύριο στα Γιάννενα το πανελλήνιο παίδων κορασίδων και ΑΜΕΑ

25/07/2008
Πρεμιέρα αύριο στα Ιωάννινα
Στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων ξεκινάει αύριο Σάββατο η 2η φάση του 74ου πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες παίδων –κορασίδων και ΑΜΕΑ.
Συνολικά 321 αθλητές κι αθλήτριες από 31 σωματεία όλης της χώρας που απαρτίζουν 125 πληρώματα θα πάρουν μέρος το διήμερο στους αγώνες από τους οποίος θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας για το 2008.
Οι παραπάνω συμμετοχές δείχνουν μια αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με την περσινή χρονιά γεγονός που καταδεικνύει την σημασία των αγώνων ανάπτυξης τους οποίους έχει καθιερώσει τα τελευταία τρια χρόνια η Κωπηλατική Ομοσπονδία.
«Η σταθερή αύξηση των συμμετοχών των αθλητών στις μικρές κατηγορίες του πρωταθλήματος οφείλεται σε συντριπτικό ποσοστό στις πανελλήνιες συναντήσεις ανάπτυξης που έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας όλο και περισσότερα νέα παιδιά» αναφέρει χαρακτηριστικά από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννης Καρράς.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων αύριο θα διεξαχθούν 21 προκριματικές σειρές και 18 επαναληπτικες . Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί κι αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 12:20 το μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου