ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κωπηλατών Ελλάδος

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ:

τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κωπηλατών Ελλάδος
Συναθλήτριες και συναθλητές,
Όπως γνωρίζετε, την 20.10.2021 γνωστοποιήσαμε με δημόσια επιστολή ότι είμαστε πρόθυμοι να προβούμε σε ένωση με τον Π.Σ.Α.Κ., με τον όρο ωστόσο ότι υπάρχει ένα ελάχιστο συμφωνίας ως προς τις ρυθμίσεις των καταστατικών, και το βασικότερο, ότι θα διεξαχθούν εκ νέου εκλογές. Η πρότασή μας έκτοτε έχει μείνει αναπάντητη.
Η κοινή συνεννόηση για την διαμόρφωση ενός ενιαίου πλαισίου λειτουργίας του συλλόγου των κωπηλατών, όπως επίσης και η διεξαγωγή εκ νέου εκλογών είναι αιτήματα εύλογα, δίκαια και δημοκρατικά. Διότι θα επιτρέψουν την ανάδειξη ενός αντιπροσωπευτικότερου Δ.Σ. του συλλόγου μας, και θα καταστήσουν εφικτή τη συνένωσή μας επί ίσοις όροις. Η συνένωση δύο συλλόγων που προασπίζονται τα δικαιώματα των αθλητριών και των αθλητών έχει νόημα μόνο υπό συνθήκες ισότιμου σεβασμού της γνώμης όλων, και όχι καθυπόταξης των μεν στη βούληση των δε.
Για τους παραπάνω λόγους, και επειδή ήδη έχουν παρέλθει 25 ημέρες από την υποβολή της πρότασής μας, δίχως να λάβουμε οποιαδήποτε απάντηση, παρακαλούμε θερμά όπως μας δοθεί απάντηση εντός των επομένων πέντε ημερών, ώστε να γνωρίζουμε αν η συνένωσή μας είναι ένα ενδεχόμενο στο οποίο μπορούμε να υπολογίζουμε.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του ΣΑΚΕ
Βασίλης Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου