Αλ. Τσιάβου: "Η μεγαλύτερη τιμή"

Από kopilasia.gr
21/06/2011
Αλ. Τσιάβου: "Η μεγαλύτερη τιμή"
Με το όνομα της Αλεξάνδρας Τσιάβου να κοσμεί πλέον τον τίτλο του συνεχίζει από την Κυριακή 19 Ιουνίου τη λειτουργία του το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας. Σε μια σεμνή και συνάμα συγκινητική τελετή παρουσία αρχών φορέων καθώς και αθλητικών παραγόντων ο Δήμος Ηγουμενίτσας προχώρησε στη μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης τιμώντας έτσι τη σπουδαία προσφορά της Ελληνίδας κωπηλάτριας τα τελευταία χρόνια.

“Είναι η μεγαλύτερη τιμή από το Δήμο της πόλης που κατάγομαι” τόνισε η τιμώμενη που διέκοψε για λίγο το προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής που συνεχίζεται στην Καστοριά προκειμένου να παραβρεθεί στην μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου προς τιμή της. “Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ένιωσα πραγματικά υπερήφανη όχι μόνο για τη μετονομασία του γυμναστηρίου αλλά και για την συμμετοχή του κόσμου στο Λαϊκό αγώνα που επίσης είχε το όνομά μου” συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Τσιάβου που κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην σύντομη ομιλία της υποσχέθηκε πως και στο μέλλον θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων αυτών που την τίμησαν.

Στην εκδήλωση την  ΕΚΟΦΝΣ  εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Γιάννης Καρράς  ενώ παραβρέθηκε ακόμη ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του ΔΝΟ Ηγουμενίτσας Δημήτρης Βεζδρεβάνης καθώς επίσης ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος και αρκετοί συναθλητές της από την Εθνική ομάδα και τον ΔΝΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου