Κάμπ προετοιμασίας στην Καστοριά

Από το  kopilasia.gr  την ιστοσελίδα της κωπηλατικής ομοσπονδίας

03/06/2011
Κάμπ προετοιμασίας στην Καστοριά
Παρουσία 21 αθλητών κι αθλητριών θα ξεκινήσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στην λίμνη της Καστοριάς ακόμη ένα προπονητικό κάμπ της Εθνικής ομάδας.
Το κάμπ αφορά κωπηλάτες-τριες των κατηγοριών ανδρών-γυναικών που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης και τη διεθνή ρεγκάτα του Χένλεϊ καθώς και κάτω των 23 με τους τελευταίους να παίρνουν μέρος στα time-trials που έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου στην ίδια πόλη.
Οι επιλεχθέντες θα στελεχώσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα στο Άμστερντάμ.
Αναλυτικά οι αθλητές που θα βρίσκονται από την Κυριακή στην Καστοριά είναι οι:Τζιάλλας (ΝΟΙ), Παπαχρήστος (ΟΕΑ-ΝΑΒ),Τσίλης (ΝΟΙ), Γκουντούλας Α.(ΟΦΘ), Γκουντούλας Ν. (ΝΟΘ), Μαγδανής (ΝΟΛ), Κόνσολας Λ.(ΝΑΟΣ), Αγγελόπουλος (ΝΑΣ), Τζαννίνης (ΝΟΙ), Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Χρήστου (ΟΣΦΠ), Τσιάβου (ΔΝΟΗ), Γιαζιτζίδου (ΝΟΚ), Νικολαίδου (ΝΟΚατ), Καλαμποκά (ΟΕΑ-ΝΑΒ), Κόνσολας Γ(ΝΑΟΣ), Κουτσιαύτης (ΝΟΙ), Λαμπρίδης (ΝΟΙ), Σπυρίδου Κ. (ΝΟΚ), Σπυρίδου Α. (ΝΟΚ), Αφεντούλης (ΝΑΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου