2ος ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ''ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ''

Από τη σελίδα του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2009 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο 2ος ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, βασικό γνώμονά του έχει τη διατήρηση και προβολή της αθλητικής κληρονομιάς, κύρια προσανατολισμένη προς του νέους ανθρώπους. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει μαζί με το ‘’Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5’’ τον 2ο Αθλητικό Δρόμο, για παιδιά ηλικίας 8 έως και 16 ετών.

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2007, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Μουσείων, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης, καθώς το μουσείο έλαβε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ενισχύοντας την άθληση ως μια καθημερινή αναγκαιότητα και μετατρέποντας τους δρόμους μια αστικής πόλης σε πεδίο κινητικής δράσης, καλούμε όλους τους νέους και όσους νιώθουν νέοι να συμμετάσχουν. Όπως και το 2007, Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές θα τρέξουν δίπλα στους μικρούς αθλητές, δίνοντας το σύνθημα για καθιέρωση της άθλησης.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 17 Μαΐου 2009 στις 10:00 και μέσα από διαφορετικές διαδρομές 1km, 3km και 5km, ανάλογα προς την ηλικία των συμμετεχόντων θα καταλήξει στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, όπου και θα γίνουν οι απονομές και οι βραβεύσεις με τη συμμετοχή επισήμων.

Το ‘’Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5’’ θα καλύψει με καθημερινές συνεντεύξεις το γεγονός, ενώ την ημέρα του Αθλητικού Δρόμου θα γίνεται ζωντανή κάλυψη από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα συμμετέχουν αγωνιζόμενοι με τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου