Η ανακοίνωση της εκοφνς για το παγκόσμιο κύπελο 1

Τους αγώνες θα δείξει ζωντανά μέσω ίντερνετ, τους τελικούς της Κυριακής 31 Μαΐου ,το Universal sports (κάντε κλικ στο σύνδεσμό)




27/05/2009
Με οκτώ πληρώματα στις Μπανιόλες

Με οκτώ πληρώματα θα λάβει μέρος η Ελλάδα στον 1ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2009 που ξεκινάει την Παρασκευή 29 Μαίου στις Μπανιόλες της Ισπανίας.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα που διοργανώνει για φέτος η Διεθνής Ομοσπονδία ,αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 400 κωπηλάτες και κωπηλάτριες από 31 χώρες οι οποίοι θα αγωνιστούν στα 14 αγωνίσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το επόμενο ραντεβού της διοργάνωσης έχει οριστεί για τις 19-21 Ιουνίου με το Μόναχο να φιλοξενεί τον 2ο αγώνα της σειράς ενώ ο τρίτος και τελευταίος έχει οριστεί παραδοσιακό στη Λουκέρνη της Ελβετίας για τις 10-12 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά τα ελληνικά πληρώματα:
Σκιφ Ανδρών: Χρήστου Ι.
Σκιφ ελ βαρών Ανδρών: Πολύμερος Β.
Σκιφ ελ βαρών Γυναικών :Τσιάβου Α.
Διπλό σκίφ Ανδρών: Τζανίνης Β.-Δούφλιας Κ.
Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδρών: Παππάς Η.-Μούγιος Δ.
Δίκωπος άνευ Ανδρών: Γκουντούλας Ν. –Γκουντούλας Α.
Διπλό σκίφ ελ βαρών Γυναικών :Καλαμποκά Τ.-Γιαζιτζίδου Χ.
Τετράκωπος άνευ Ανδρών: Τσάμης Ι.-Τζιάλλας Γ.- Παπαχρήστος Σ.- Γαβριηλίδης Π.

Τους Έλληνες αθλητές συνοδεύουν στις Μπανιόλες ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος, Σάκης Αθανασιάδης και Γιώργος Κουρκούμπας. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Μωυσίδης .

Here is the beginning of my post. And here is the rest of it.

4 σχόλια: