Κάλεσμα του Συλλόγου Αθλητών Κωπηλασίας Ελλάδος (ΣΑΚΕ)

Ο Συλλόγος Αθλητών Κωπηλασίας Ελλάδος (ΣΑΚΕ) είναι γεγονός! Είναι, πιθανώς, ο πρώτος Σύλλογος Αθλητών ερασιτεχνικού αθλήματος και σίγουρα ο πρώτος Σύλλογος Αθλητών Κωπηλασίας. Πρόεδρος ο κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, πρωταθλητής του ΝΑΣ και της Εθνικής Ομάδας. Του ευχόμαστε ως ιστολόγιο να καταφέρει να υπερασπιστεί με επιτυχία τους συναθλητές-τριες του και να συμβάλλει στη διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους..
Η παράγραφος του Νόμου "Αυγενάκη" που ορίζει τα σχετικά με τους Συλλόγους Αθλητών ακολουθεί..

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4809/2021
Άρθρο 11
Εκλογές Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συμμετοχή εκπροσώπου προπονητών σε Δ.Σ. αθλητικής ομοσπονδίας -Τροποποίηση της παρ. 1 και αντικατάσταση της παρ. 6 του άρθρου 22 του ν. 2725/1999
Στο άρθρο 22 του ν. 2725/1999 (Α’ 121) μετά την περ. δ) της παρ. 1 προστίθεται εδάφιο, αντικαθίσταται η παρ. 6 και το άρθρο διαμορφώνεται ως εξής:

(...)

 6. Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου και ένας (1) εκπρόσωπος των εν ενεργεία αθλητών/αθλητριών, ακόμη και αν η αθλητική ομοσπονδία καλλιεργεί περισσότερα του ενός αθλήματα ή κλάδους άθλησης. Ο εκπρόσωπος και ο αναπληρωτής του ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου των αθλητών/αθλητριών του αντίστοιχου αθλήματος και αν δεν έχει συσταθεί σύλλογος αθλητών/αθλητριών, εωσότου αυτός συσταθεί, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας. Ο αριθμός των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που ορίζεται στην παρ. 1 και στο καταστατικό της ομοσπονδίας, προσαυξάνεται κατά ένα (1) μέλος.



Το μήνυμα του κ. Β. Αγγελόπουλου - κάλεσμα στους αθλητές κι αθλήτριες Κωπηλασίας, εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου