Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου για την ημέρα της γυναίκας.

Μια απο τις σημαντικότερες Ελληνίδες Αθλήτριες μιλάει με άλλες 6 γυναίκες απο την Καστοριά, για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στο fuit.gr

"Η 8η Μαρτίου παγκόσμια ημέρα γυναίκας είναι μια ημέρα που κερδήθηκε με μεγάλες ταλαιπωρίες και σημαντικές θυσίες, εκ μέρουςτων γυναικών. Κανείς δεν χάρισε στη γυναίκα τη θέση που κατέχει σήμερα στην κοινωνία. Η γυναίκα από τα βάθη της ιστορίας και των αιώνων, ήταν σε ένα συνεχή αγώνα, λόγω των συνθηκών και λόγω της υποδεέστερης θέσης της. Αγωνίστηκε και κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να διεκδικεί σήμερα θέσεις όμοιες με αυτές των ανδρών. Οι γυναίκες πρέπει να κυνηγάμε τους στόχους μας, ανεξάρτητα με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.. Προσωπικά σαν γυναίκα, κυνηγάω το όνειρο μου και θέλω να πετυχαίνω αυτό που αγαπάω. Άλλωστε από μικρή είχα ως σημαία τον αθλητισμό. Γενικότερα θεωρώ, ότι ο αθλητισμός ειδικά για εμάς τις γυναίκες είναι ότι το καλύτερο, καθώς πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να προσέχει την υγεία της και το σώμα της, ανεξάρτητα από τον πρωταθλητισμό, για τον οποίο δεν υπάρχουν φύλα ούτε άνδρες ούτε γυναίκες. Όποιος έχει όνειρα και θέλει να τα κατακτήσει, μπορεί να το κάνει αρκεί να το θέλει.
Το δικό μου μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εν όψει της γιορτής, είναι να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και να το κυνηγάμε μέχρι τέλους. Η ελπίδα και η αισιοδοξία πρέπει να είναι πάντα ο φωτεινός οδηγός που θα μας πάει μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής μας."
Περισσότερα: http://fouit.gr
από το koupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου