Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

not everything based on money

Τζιάνι Ποστιλιόνε: «Στην Ελλάδα όλο το σύστημα κάνει... χαρακίρι»!Από το 2005 και μετά ο Τζιάνι Ποστιλιόνε ηγείται του προπονητικού τιμ της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας.

Μαζί με τους συνεργάτες του και με όλα τα μέλη που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια την Ελληνική Κωπηλασία, είναι ... υπεύθυνοι για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουν έρθει στην χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Είναι αυτοί που μοχθούν επί 8 ώρες την ημέρα για να είμαστε όλοι οι Έλληνες περήφανοι κάθε φορά που ανεβαίνει στον ιστό η Ελληνική σημαία και ακούμε τον Εθνικό Ύμνο.
Το sportshero.gr, βρέθηκε κοντά στην νέα Εθνική ομάδα και μίλησε με αρκετά μέλη της.
Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις, αλλά και η Ελληνική ψυχή που επέδειξε ο Τζιάνι Ποστιλιόνε, κάτι που θα διαπιστώσετε και εσείς παρακολουθώντας το βίντεο πατώντας εδώ: www.sportshero.gr. Το θέμα είναι, ακούει κανείς που να μπορεί να αλλάξει τα πράγματα;
Πηγή: sportshero.gr

Read more: http://greekrowers.blogspot.com/#ixzz2IY5wCVNT

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου