Α. Γκουντούλας και Γ. Χρήστου μιλούν για την προετοιμασία


NEA

20/03/2012
Α. Γκουντούλας και Γ. Χρήστου μιλούν για την προετοιμασία
Κορυφώνεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τις μεγάλες υποχρεώσεις του καλοκαιριού. Όλα τα πληρώματα, τα τέσσερα που έχουν ήδη πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και τα υπόλοιπα δίνουν το παρών σε συνεχή προπονητικά κοινόβια που διεξάγονται στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα.
Το Σάββατο (17/3) ολοκληρώθηκε ένα απο αυτά  και την Δευτέρα 26/3 ξεκινάει ακόμη ένα ενώ για το σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου  έχει προγραμματιστεί ο 3ος Αγώνας Αξιολόγησης.
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία τους μίλησαν ο Αποστόλης Γκουντούλας και ο Γιάννης Χρήστου.
 Απ. Γκουντούλας (ΟΦΘ): 
"Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο σημείο της προετοιμασίας γιατί και ο όγκος είναι μεγάλος  και η ένταση αρχίζει να ανεβαίνει . Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αν και το σώμα μας αρχίζει να μας προδίδει , κουραζόμαστε πολύ ωστόσο ακόμη κι αυτό είναι καλό δείγμα της προετοιμασίας . Σημαίνει ότι η επιβάρυνση αρχίζει και φαίνεται και στο μέλλον θα φανεί καλύτερα.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος , ο καιρός ήταν αυτός που μας δυσκόλεψε φέτος αλλά με την φύση δεν μπορείς να τα βάλεις , μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να πηγαίναμε στο εξωτερικό για προετοιμασία αν βρούμε καλύτερες συνθήκες . Φέτος ο χειμώνας στην Ελλάδα ήταν αρκετά βαρύς και μας δυσκόλεψε αρκετά . Ακόμη και στο Σχοινιά κάναμε περισσότερο απο μια εβδομάδα να μπούμε στο νερό. 
Τον Απρίλιο ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος. Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχουμε το παγκόσμιο Κύπελλο στη Σερβία εκεί θα είναι και το πρώτο δυνατό τεστ. Μέχρι τότε όμως  έχουμε μπόλικη δουλειά να κάνουμε"
Γιάννης Χρήστου (ΝΟΚ):
"Είμαστε στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας , έχουμε αρχίσει να παίρνουμε γεύση από αγωνιστικό πρόγραμμα κι από εντάσεις. Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πήγε αρκετά καλά . Τώρα προσπαθούμε όλη αυτή τη δουλειά να την περάσουμε και μέσα στο σκάφος . Θέλουμε να δούμε τα σκάφη μας να τρέχουν γρήγορα και είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση . Λίγο ο καιρός μας τα χάλασε αφού η λίμνη ήταν αρκετές μέρες ταραγμένη και χάσαμε αρκετές προπονήσεις με το σκάφος. Αυτό είναι που μας λυπεί αυτή την περίοδο ωστόσο ελπίζουμε να μην έχουμε πρόβλημα . Σιγά σιγά μπαίνουμε σε αγωνιστική κατάσταση, σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσουν τα Παγκόσμια Κύπελλα κι εκεί θα δούμε τα πρώτα δείγματα".

Τις δηλώσεις των δυο αθλητών μπορείτε να τις δείτε βιντεοσκοπημένες στο site της ΕΚΟΦΝΣ kopilasia.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου