Ξεκινούν εργασίες στο ΕΑΝΚΙ

Από το kopilasia.gr




Στην αρχική μορφή του θα επανέλθει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού ο Στίβος Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ στην Παμβώτιδα, ο οποίος υπέστη ξανά σοβαρές ζημιές τον περασμένο Νοέμβριο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας όπως ενημερώνει η διοίκηση του ΝΟΙ με δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου.
Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Ναυτικού Κέντρου Ιωαννίνων κ. Στέφανος Ζούμπας, ο οποίος είχε πρόσφατα συνεργασία για το θέμα με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρη Στάμο. Η δαπάνη αποκατάστασης του υγρού Στίβου και συντήρησης των υπόλοιπων εγκαταστάσεων που αφορούν την Κωπηλασία θα καλυφθεί από το ΕΑΝΚΙ και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Ζούμπας.
Η αποκατάσταση του υγρού Στίβου της Παμβώτιδας θα επιτρέψει να φιλοξενηθούν στα Γιάννινα σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις της Κωπηλασίας, οι οποίες θα φέρουν στην πόλη μας εκατοντάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο για την τοπική οικονομική ζωή.
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρης Στάμος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόθεση του ΕΑΝΚΙ να επισκευάσει άμεσα τον Στίβο και τόνισε τα εξής: “Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ευχαριστούμε και δημόσια τον κ. Ζούμπα για το εξαιρετικό ενδιαφέρον που δείχνει για την αποκατάσταση του Στίβου και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων της Κωπηλασίας, η οποία θα συμβάλλει τόσο στην προετοιμασία των αθλητών του Ν.Ο.Ι. που σήμερα στερούνται στίβου, όσο και στην τέλεση αθλητικών αγώνων Πανελλήνιας εμβέλειας στην Παμβώτιδα” κατέληξε.




14/04/2011
Ξεκινούν εργασίες στο ΕΑΝΚΙ

1 σχόλιο:

  1. δημηουργικος προεδρος συνεργασιμος με 300 παιδια στον ομιλο του σαν τις καστοριας ,κοντοπουλος, σε λιγο θα παει για βουλευτης. μπραβο γιαννενα . αληθεια ο δικος σας προεδρος δεν παει δημαρχος τοσα παιδια εχει μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή