Αυλαία του 77ου ΠΠΚ

27/04/2011  16:14
Αύριο 403 αθλητές το «ρίχνουν» στην κωπηλασία!
Αύριο αρχίζει το 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, με τη διεξαγωγή της Α΄ φάσης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα.

Συνολικά 403 αθλητές κι αθλήτριες από 31 σωματεία όλης της Ελλάδας έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα στελεχώσουν 271 πληρώματα στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, ελαφρών βαρών, νέων ανδρών/νέων γυναικών και εφήβων/νεανίδων προκειμένου να διεκδικήσουν τα μετάλλια και τους βαθμούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή της φετινής χρονιάς.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, δηλαδή αύριο, θα ξεκινήσει στις 08:00 και περιλαμβάνει 28 προκριματικές σειρές όλων των κατηγοριών.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί και οι ημιτελικοί, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν οι (18) τελικοί των κατηγοριών εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών και την Κυριακή οι (20) τελικοί στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών και ανδρών/γυναικών ελαφρών βαρών.

Η Β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί στη λίμνη της Καστοριάς στις 23-24 Ιουλίου.
Lay-Out

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΗΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΜΝΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ. ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΦΟΡΑΣ Η ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΕΤΟ ΣΥΜΒΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή