7 πληρώματα αρχίζουν αύριο.

Από το kopilasia.gr

04/08/2010


Πρεμιέρα για 14 αυριο στο Παγκόσμιο Εφήβων

Με 14 αθλητές κι αθλήτριες που συγκροτούν 7 πληρώματα θα πάρει μέρος η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων νεανίδων που ξεκινάει αύριο Πέμπτη στην Πόλη Ρατσίτσε της Τσεχίας .

Την ελληνική αποστολή που βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδες στην Τσεχία απαρτίζουν οι:

Διονύσης Αγγελόπουλος (σκιφ ), Κατερίνα Νικολαίδου (σκιφ), Μιχάλης Ναστόπουλος-Αποστόλης Λαμπρίδης (δίκωπος άνευ), Γεώργιος Αντώνης-Σπύρος Γιάνναρος (διπλό σκιφ), Κασσιανή Σπυρίδου-Ανδριάνα Σπυρίδου (δίκωπος άνευ) , Ελενα Διαμαντή-Λυδία Νταλαμάγκα (διπλό σκίφ ) και Αλέξανδρος Δάφνης-Γιάννης Αριστιδιάδης-Βασίλης Κούρτης-Αλέξανδρος Λουλούδης (τετραπλό σκίφ )

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσεχίας θα πάρουν μέρος συνολικά 677 αθλητές κι αθλήτριες από 49 χώρες που απαρτίζουν 214 πληρώματα ενώ οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελέσουν το τελευταίο τεστ πριν από τους 1ους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στα μέσα Αυγούστου στην Σιγκαπούρη. Μάλιστα εκεί θα βρεθούν και δυο από τα επτά ελληνικά πληρώματα που αγωνίζονται στο Ρατσίτσε . Συγκεκριμένα οι Διαμαντή-Νταλαμάγκα που θα αγωνιστούν όμως στην δίκωπο κι όχι στο διπλό σκίφ αλλά και οι Ναστόπουλος-Λαμπρίδης που θα αγωνιστούν επίσης στην δίκωποι άνευ.

Την αποστολή στο παγκόσμιο της Τσεχίας συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και οι προπονητές Χαρης Χρήστου και Ματθαίος Γκάρος . Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Λιτσάκης έφορος εθνικών ομάδων εφήβων –νεανίδων και παίδων –κορασίδων


Σχόλιο του ιστολογίου.

"Πόλη"  είναι μόνο μία . 
Κωνσταντινούπολη ή βασιλεύουσα .
To Ράτσιτσε  είναι ένα χωριό.
Αλλά τι να περιμένεις όταν κάνουν λάθη στα ονόματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου