Από την ομάδα του ΝΟΙ στο facebook.

Lamprakis Rizos: 13 Μαΐου στις 1:35 π.μ. Απάντηση
Την μεγάλη ετήσια κωπηλατική του διοργάνωση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 16 Μαΐου ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα. Πρόκειται για τους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Αρχαρίων αθλητών, στους οποίους αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 250 νεαροί κωπηλάτες απ' όλη την Ελλάδα.

Από το Ν.Ο.Ι. έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος στην σημαντική για την πόλη των Ιωαννίνων διοργάνωση συνολικά 15 Σωματεία από διάφορα μέρη της χώρας μας και συγκεκριμένα: Οι Ναυτικοί Όμιλοι Ερετών, Σαλαμίνας, Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας, Αργοστολίου, Καστοριάς, Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Γιαννιτσών, Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, η Ναυτική Ένωση Καστοριάς, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσ/νίκης, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος Πειραιά και ο Όμιλος Ναυτικών Αθλημάτων Τροιζηνίας.

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι με τις απονομές μεταλλίων στα πληρώματα που θα τερματίσουν πρώτα σε κάθε αγώνισμα.

***

Όσοι Γιαννιώτες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τους Αγώνες Κωπηλασίας από τις εξέδρες του Ε.Α.Ν.Κ.Ι. στην Λιμνοπούλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου