Xωρίς σχόλια!

18/03/2010
Ξεχωριστή παρουσία στους διασυλλογικούς του Ομίλου Ερετών
Ένα ξεχωριστό επισκέπτη είχαν την τύχη να δούν όσοι παραβρέθηκαν την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Oλυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τους Ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερετών στην μνήμη του Παύλου Δαμαλά.
Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξη ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά έμπρακτα την συμπάθειά του προς την κωπηλασία παρακολουθώντας όλους τους αγώνες και μετέχοντας στις απονομές  , συνοδευόμενος μάλιστα από μέλη της  οικογένειάς του .
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού άδραξε την ευκαιρία της παρουσίας του στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της Ολυμπιακής Εγκατάστασης (λεμβαρχεία, ξενώνες, αποδυτήρια, αφετηρία) από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά και τα μέλη του Ομίλου Ερετών προκειμένου να έχει και προσωπική εικόνα από τη βάση των Εθνικών ομάδων της ΕΚΟΦΝΣ.
Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με αθλητές αθλήτριες και προπονητές της Εθνικής ομάδας που βρίσκονταν σε προπονητικό κοινόβιο οι οποίοι και τους εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά την αλλαγή του νόμου για τα προνόμια.
Ο γγΑ άκουσε με προσοχή τις απόψεις των αθλητών που σε πολλά σημεία τον βρήκαν σύμφωνο. Οι δυο πλευρές μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η φάση του  Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  που έχει προγραμματιστεί να γίνει από 8-11 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.
. And here is the rest of it.