Δημιουργείται Ναυτικός όμιλος στην Άρτα

Μάθαμε από τα έρευνα-news τα εξής:

"Επιτέλους προετοιμάζεται στη Άρτα η δημιουργία Ναυτικού Ομίλου που θα στεγάσει όλων των ειδών τις Ναυτικές Αθλητικές δραστηριότητες εκμεταλλευόμενη ποταμούς, λίμνη και Αμβρακικό.
Είναι μία δράση που έλειπε από την περιοχής μας που πραγματικά προσφέρεται για πολλά αθλήματα με ναυτικούς προσανατολισμούς.


Το όνομα θα είναι μάλλον ΝΑ.Σ.Α και ήδη έχουν αρχίσει προεγγραφές μελών.
Σύντομα με την πλήρη επισημοποίηση της προσπάθειας θα σας δοθούν πλήρη στοιχεία ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να συμμετέχουν."


Προφανώς η λίμνη στην οποία αναφέρονται είναι η λίμνη Ζηρού . Μετά από επανειλημμένες παλαιότερες προτάσεις του ιστολογίου για ουσιαστική ανάπτυξη με τη δημιουργία ΝΕΩΝ κωπηλατικών συλλόγων σε πόλεις με ικανοποιητικό πληθυσμό και ευνοϊκό για το άθλημα φυσικό περιβάλλον η τύχη φαίνεται ότι βοηθάει το άθλημα και η τοπική ιδιωτική ή δημοτική πρωτοβουλία δημιουργεί ναυταθλητικό σωματείο. Η ΕΚΟΦΝΣ έχει κάποια ανάμειξη στο εγχείρημα; Εάν όχι προτίθεται να στηρίξει τη δημιουργία κωπηλατικού τμήματος; Ο κώδωνας του κινδύνου χτύπησε ήδη πολλές φορές και μετά το 2012, όταν και θα αποσυρθούν πολλά μέλη της καταπληκτικής ομάδας που χάρισε τόσες επιτυχίες, το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με διεύρυνση της βάσης της κωπηλατικής πυραμίδας. Περιμένουμε τις ενέργειες που απαιτούνται...

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε το Αγρίνιο

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζουμε ο καινούργιος όμιλος να μην αργήσει όσο το ομόνυμο γεφύρι.
    Όσο για το 2012 σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο. Ξέρεις πόσο μακρία είναι το 2012; Αιντε αιντεεε (που θάλεγε κι ο Λαζόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή