H Γενική Συνέλευση

Από το kopilasia.gr 13/03/2010
H Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ
Την ομόφωνη έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού καθώς και του ισολογισμού αλλά και την Έκθεση της Εξελεγκτικής  Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα το σώμα της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου σε ξενοδοχείο του Πειραιά.
Και τα 19 σωματεία από τα 25 που είχαν δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση ενέκριναν τους απολογισμούς της τωρινής διοίκησης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας δίνοντας της ψήφο εμπιστοσύνης για την  συνέχεια της θητείας της.
Στο σύνολό τους οι εκπρόσωποι των σωματείων που τοποθετήθηκαν για τα πεπραγμένα της Διοίκησης εξήραν το έργο που επιτελείται τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό .
Μετά την ψηφοφορία ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά προς τα σωματεία για τα φλέγοντα ζητήματα της χρονιάς και εκφράστηκαν συνολικά οι ανησυχίες της κωπηλατικής οικογένειας για το μέλλον του Κωπηλατικού στίβου στη λίμνη Κάρλα του Βόλου ενόψει των Μεσογειακών αγώνων του 2013. 
. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου