ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - Πανελλήνιο πρωτάθλημα με ρεκόρ και παγκόσμια πρωτοτυπία.

Στη σελίδα της sportnet διαβάσαμε

22/04/2009 11:39
» ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - Πανελλήνιο πρωτάθλημα με ρεκόρ
Με δυο νέα ρεκόρ ανοίγει την Πέμπτη 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα η αυλαία της πρώτης φάσης του 75ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Ελαφρών Βαρών, Εφήβων-Νεανίδων και Νέων.

Συνολικά 410 αθλητές κι αθλήτριες, 75 περισσότεροι από πέρυσι από 30 σωματεία που απαρτίζουν 282 πληρώματα, 50 περισσότερα από το 2008, μπαίνουν στις βάρκες κυνηγώντας μια θέση στο βάθρο αλλά και τους πολύτιμους βαθμούς για τα σωματεία που εκπροσωπούν.

Κατά την πρώτη μέρα της πρώτης φάσης, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά σε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη σειρά να ξεκινάει στις 8 το πρωί και την τελευταία να τερματίζει περίπου στη 1:20 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί ενώ το Σάββατο θα γίνουν οι τελικοί σε όλα τα αγωνίσματα των Εφήβων-Νεανίδων και Νέων και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί στα αγωνίσματα των ανδρών και γυναικών.

Και ρίχνοντας μια ματιά στην προκήρυξη εδώ και εδώ ανακαλύψαμε την πρωτοτυπία να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε ένα αγώνισμα και αυτό να μην προκηρύσσεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μιλάμε φυσικά για τη δίκωπο ελαφρών βαρών ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου