Αναζήτηση Χορηγού


Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ:
"Στη φωτογραφία το πλήρωμα που αναζητά χορηγό, Βαγγέλης Καρέλης και Κωνσταντίνα Γκαράτσα πανηγυρίζουν στους αγώνες στο Μόναχο. Τη φωτογραφία από τους αγώνες που έγιναν τον Αύγουστο έλαβα μόλις πριν λίγο από την Κωνσταντίνα στο email μου και την ευχαριστώ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ !
Παρακαλώ όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας αναδημοσιεύσουν αυτό το κείμενο μήπως βρεθεί χορηγός να στηρίξει τους δύο αθλητές να καλύψουν τα έξοδα τους. Αυτά αφορούν είτε τη συντήρηση τους τις ημέρες των προπονήσεων, οι οποίες γίνονται στη Λίμνη των Ιωαννίνων και τα παιδιά ανεβαίνουν η μεν Κωνσταντίνα από Λάρισα, ο δε Βαγγέλης από Αθήνα, είτε θέματα εξοπλισμού. Ο χορηγός θα προβληθεί σε μπλουζάκια που θα φοράνε, στη βάρκα και όπου αλλού είναι εφικτό. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον προπονητή των παιδιών Λάμπρο Ρίζο στο τηλέφωνο 6974888865.Είχα γράψει αναλυτικά σχετικά με αυτό το θέμα παλαιότερα (κάνετε κλικ εδώ να ενημερωθείτε) και είχα κάνει ταξίδι στα Γιάννενα τον Ιούνιο του 2007, να δω το φίλο Λάμπρο Ρίζο, αλλά και ειδικά γι’ αυτό το γεγονός. Νομίζω αξίζει τον κόπο να βοηθάμε τέτοιες προσπάθειες. Είναι αφενός προβολή της χώρας μας, αφετέρου ανταμοιβή των ανθρώπων αυτών που δεν μεμψιμοιρούν με τη δυσκολία που έτυχε στη ζωή τους, αλλά είναι περισσότερο ενεργοί και από τους αρτιμελείς. "
Σχόλιο δικό μας: Πρόκειται για δύο Κωπηλάτες ειδικών ικανοτήτων και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται το άθλημα της Κωπηλασίας στο πρόγραμμα. Προπονητής τους είναι ο "παγουράς" Λάμπρος Ρίζος, ο πηδαλιούχος με τον περισσότερο χρυσό στον λαιμό του! Επί σειρά ετών μέλος της εθνικής ομάδας Κωπηλασίας, αμέτρητες φορές Πανελληνιονίκης με το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και οικογενειάρχης. Για τα παιδιά αυτά, τη Ντίνα και το Βαγγέλη δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά σύντομα θα μάθουμε και είμαι σίγουρος ότι μετά το Πεκίνο θα μάθουν όλοι!
Οι υποψήφιοι χορηγοί πρέπει να αδιαφορήσουν για το Νόμο "απόδοσης-ανταπόδοσης" που καθορίζει την επιλογή του χορηγούμενου αθλητή και να επιλέξουν το Βαγγέλη και τη Ντίνα με τα κριτήρια της "αρχαιοελληνικής χορηγίας", δηλαδή ενίσχυση μιας προσπάθειας που έχει ψυχή, πείσμα, θέληση για ζωή και δημιουργία και που εκφράζεται μέσα από ένα άθλημα την Κωπηλασία, που παρότι -δυστυχώς- δεν είναι και το δημοφιλέστερο, προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλους που βρέθηκαν κοντά του, είτε σαν αθλητές, είτε σαν απλοί φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου