Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Κιλιγκαρίδης

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Κιλιγκαρίδης
Αθήνα
Σε νοσοκομείο της Πολωνίας νοσηλεύεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που βρίσκεται εκεί για τους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου, βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για αιμάτωμα στο κεφάλι, ωστόσο έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι ακόμα σοβαρότερο και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Για την Πολωνία έχει ήδη αναχωρήσει η σύζυγός του. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στις τάξεις του αθλήματος, καθώς ο Καλιγκαρίδης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις λίγο πριν αναχωρήσει για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, δείχνοντας να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
Newsroom ΔΟΛ

0 σχολίασαν, πατήστε εδώ για να σχολιάσετε:

Δημοσίευση σχολίου