ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Μόνο τους 2 από τους 4 τελικούς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει διότι η ΕΤ1 έχει προγραμματίσει την έναρξη της μετάδοσης στις 12:00 ενώ οι τελικοί αρχίζουν 11:30 ώρα Ελλάδας με αποτέλεσμα να μην δείξει το σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (11:48) και την δίκωπο άνευ ελαφρών βαρών ανδρών (11:33).
Φυσικά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τα ελληνικά και κυπριακά πληρώματα μέσω ίντερνετ από την σελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας στο σύνδεσμο http://livemanager.eurovision.edgesuite.net/fisa/site/index.html  ή σε μπλόγκ που αναμεταδίδουν την σελίδα αυτή π.χ.  http://kopilasia.blogspot.com/ και greekrowers.blogspot.com  σε ζωντανή μετάδοση ή σε επανάληψη (γυρνώντας πίσω την μπάρα του πλέιερ ).

2 σχόλια:

  1. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, μου είπαν ότι θα αρχίσουν νωρίτερα τη μετάδοση. Αν δεν το κάνουν θα είναι απαράδεκτοι! Το τηλ της ΕΡΤ είναι 2107761000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι κι αλλιώς απαράδεκτοι είναι.Αφού πληρώνουν για κάτι το οποίο είναι δωρεάν ή ήδη πληρωμένο (συνδρομή στην EBU) και δεν χρησιμοποιούν τα χρήματα για να καλύψουν έναν Ελληνικό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή