ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ-ΜΑΓΔΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ-ΜΑΓΔΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Μαγδανής-Κόνσολας :"Έκπληξη και για μας το μετάλλιο"
Την ευχάριστη έκπληξη του 1ου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βελιγράδι αποτέλεσε το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μεγάλο τελικό της Κυριακής μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα σε παγκόσμιους πρωταθλητές και έμπειρους κωπηλάτες.
Αιφνιδιασμένοι από το μετάλλιο δήλωσαν και οι δυο νεαροί κωπηλάτες μιλώντας στο kopilasia.gr.
"Τα τελευταία χρόνια βλέπαμε τους συναθλητές μας να ανεβαίνουν στο βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλαμε να τα καταφέρουμε κι εμείς» τόνισε ο αθλητής του ΝΟ Λήμνου Παναγιώτης Μαγδανής για να συμπληρώσει. «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε κι εμείς από το μετάλλιο. Δεν διαθέτουμε την εμπειρία που χρειάζεται σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις αλλά είπαμε μέσα στην κούρσα να τα δώσουμε όλα . Προσπαθήσαμε και το πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε για ένα μετάλλιο. Είναι μια καλή αρχή για να συνεχίσουμε να πατάμε το βάθρο στην μεγάλη κατηγορία».
Ο έτερος νησιώτης αθλητής του ΝΑΟ Σαλαμίνας Λευτέρης Κόνσολας συμφώνησε με τον συναθλητή του «Πετύχαμε μια μικρή έκπληξη ακόμη και για μας τους ίδιους. Το αποτέλεσμα ήταν απόρροια της καλής συνεργασίας που έχουμε ως πλήρωμα. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και το ένιωσα στις πρώτες προπονήσεις αμέσως μετά την επιστροφή μας από το Βελιγράδι. Πλέον οι υποχρεώσεις αυξάνονται αλλά και εμείς οι ίδιοι θέλουμε από εδώ και στο εξής να ανεβαίνουμε στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου