Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Αγιασμός των Υδάτων στον Λουδία.


Αντιγραφή από: http://greekrowers.blogspot.com

 Η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού των υδάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 6/1/2012 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στον ποταμό Λουδία.
Στην τελετή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα, Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος κόσμου που αψήφησε το ψιλόβροχο και το κρύο.
Μέσα στο νερό συμμετείχαν στην τελετή και οι Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών όπως και κολυμβητές που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.
Μετά την τελετή ο Δήμαρχος Πέλλας και το Δ.Σ. του ΝΟΓ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, χαιρέτησαν τον κόσμο που ήταν εκεί και τους πρόσφεραν τοπικό οίνο και γλυκίσματα παραγωγής Πέλλας.

/#ixzz1ii2JQNXK

2 σχόλια:

  1. giati to klisate to kanoe-kagiak eki sta giannitsa;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκαναν τέτοιο πράγμα;;;

    Θα τους επιφοίτησε το Άγιο Πνεύμα!!!!!

    Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή