Δέσμευση Μπιτσαξή για τον Σχοινιά

Ξέσπασμα Μπιτσαξής κατά των Ολυμπιακών Ακινήτων, νέες χορηγίες και πολύ λάμψη περιελάμβανε η τελετή βράβευσης των κορυφαίων κωπηλατών του 2011 το απόγευμα της Τετάρτης απο την ΕΚΟΦΝΣ

Τους Παγκόσμιους πρωταθλητές του 2011 , τους αθλητές που διακρίθηκαν στις υπόλοιπες διεθνείς διοργανώσεις , τον πρωταθλητή και πολυνίκη σύλλογο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων αλλά και τους ανθρώπους και τους φορείς που προσέφεραν και προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ελληνική κωπηλασία τίμησε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου η Κωπηλατική Ομοσπονδία.
Το παρών στο μέγαρο της ΕΟΕ έδωσαν ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής , ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος , ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος , οι δήμαρχοι Ιωαννιτών Φ.Φίλιος και Σαλαμίνας Γ. Τσαβαρής , η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου κ.ά εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας ,φορέων και ομοσπονδιών.
Την τελετή άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των Ελλήνων Κωπηλατών το 2011 , καυτηρίασε την στάση των Ολυμπιακών Ακινήτων για την απόφασή τους να ανεβάσουν κατακόρυφα το κόστος των χρεώσεων στους ξενώνες του ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου αναγκάζοντας την ομοσπονδία να αναζητήσει διαμονή για τους αθλητές των κοινοβίων σε γειτονικά ξενοδοχεία και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και αυτή η χρονιά θα φέρει πολλά μετάλλια , ακόμη και Ολυμπιακά.
Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής αφού ευχαρίστησε για την τιμητική βράβευση που του κάνει η ΕΚΟΦΝΣ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι δεν θα αφήσει την ελληνική κωπηλασία να φύγει από το Σχοινιά ενώ δήλωσε ότι σε λίγο διάστημα θα λειτουργήσει ακόμη ένα σημαντικό προπονητικό κέντρο στον ποταμό Λουδία. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος δήλωσε φανατικός θαυμαστής της ελληνικής κωπηλασίας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα φέρει επιτυχίες από τους Ολυμπιακούς αγώνες ενώ από την πλευρά των αθλητών η Αλεξάνδρα Τσιάβου ζήτησε την συμπαράσταση όλων στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε αφού όπως είπε χαρακτηριστικά "Καθημερινά η ζωή μας στην προπόνηση κινείται στα άκρα".
Εκτός από τις βραβεύσεις των αθλητών και του Πάνου Μπιτσαξή τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τζιάνι Ποστιλιόνε, Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης , Κώστας Κοντομανώλης, ο προπονητής του ΝΟΙ Ευθύμιος Βλάχος καθώς και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απο την εκπρόσωπο του οποίου Βιβή Σίδερη (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων) βγήκε και η τελευταία είδηση της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα μετά την δίκωπο άνευ των αδελφών Γκουντούλα το ΤΤ θα στηρίξει χορηγικά απο εδώ και στο εξής και το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών των Τσιάβου-Γιαζιτζίδου. Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στον εκπρόσωπο του ΠΣΑΤ και μέλος του Ομίλου Ερετών Χρήστο Αθανασόπουλο
Αναλυτικά οι βραβευθέντες:
ΤΣΙΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΠΛΕΝΤ & ΠΛΟΒΝΤΙΒ
1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 1Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  στο 2ΧΕΓ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 1Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ 2Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 1ο ΠΚ 2Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 3ο ΠΚ
στην 4- Α ΜΠΛΕΝΤ, ΠΛΟΒΝΤΙΒ ΜΟΝΑΧΟ & ΛΟΥΚΕΡΝΗ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
4η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠΑΓ 2011 1η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΚ 2011  3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 1ο ΠΚ στη 2-Α
ΜΠΛΕΝΤ ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΜΟΝΑΧΟ
MΑΓΔΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 2η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ στο 2ΧΕΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
4η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ στο 1ΧΓ
ΤΣΙΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 1ο & 3ο ΠΚ ΜΟΝΑΧΟ & ΛΟΥΚΕΡΝΗ
ΜΑΓΔΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠ-23 στο 1ΧΕΑ
ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠ-23 στο 2ΧΕΓ
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ  ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠ-23 στη 4-Α-23
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
4η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠ-23 στο 1ΧΑ-23
ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
5η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠ-23 στο 2ΧΕΑ -23
ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΗΤΟΝ & ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠΕΝ στο 1ΧΕ 1η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ στο 1ΧΕ
ΝΤΑΛΑΜΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ
3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠΕΝ στη 2-Ν ΗΤΟΝ
ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΠΕΝ στη 2-Ε ΗΤΟΝ
ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 1η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ στο 1ΧΠ
ΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 1η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ στη 4-Π
ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17 ΔΙΑΜΑΝΤΗΕΛΕΝΗ 1η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ στη 2-Ν
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ
18 ΦΙΤΣΙΟΥ ΖΩΗ 1η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ στο 2ΧΚ
ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΞΑΝΘΗ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου