ΤWO NATIONS CUP - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΤWO NATIONS CUP - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ       01.11.2011

Πέρασε 1 μήνας από την αρχή του Two Nations Cup και σας δίνουμε πλούσια δώρα για την στήριξή σας! 10 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν φανταστικά αναμνηστικά δώρα από τους Anadolu Efes, Fenerbahce Ulker, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό & τις Εθνικές ομάδες κωπηλασίας Ελλάδας και Τουρκίας, που συμμετείχαν στο Two Nations Cup Basketball & Rowing 2011:

1) 2 polo t-shirts της Anadolu Efes
2) 2 σετ δώρων Fenerbahce (t-shirt, τσάντα, μπρελόκ)
3) 2 σετ δώρων Oλυμπιακού (κασκόλ, lanyard, mouse pad)
4) 2 σετ δώρων Παναθηναϊκού (κασκόλ, μπρελόκ, λάβαρο)
5) 2 σετ δώρων Two Nations Cup Rowing (υπογεγραμμένο t-shirt και καπέλο των αθλητών των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας & Τουρκίας)

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση είναι να είστε ή να γίνεται fan στη σελίδα του Two Nations Cup στο Facebook, ή/και να ακολουθήσετε το Two Nations Cup στο twitter, και να μας δηλώσετε την αγαπημένη σας ομάδα, από αυτές που συμμετείχαν στο Two Nations Cup Basketball & Rowing 2011!

Οδηγίες συμμετοχής για Facebook & twitter

Αν είστε χρήστης FACEBOOK:
1. Κάντε LIKE στη σελίδα του Two Nations Cup στο Facebook
2. Πατήστε το SHARE κάτω από το post του διαγωνισμού για να το κοινοποιήσετε στο Facebook wall σας.
3. Άφηστε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού (ΟΧΙ στον τοίχο της σελίδας) με την αγαπημένη σας ομάδα του Two Nations Cup.

Αν είστε χρήστης TWITTER:
1. Κάντε FOLLOW το Two Nations Cup στο Twitter
2. Κάντε MENTION (@TwoNationsCup) το Two Nations Cup σε tweet σας, αφήστε κενό και προσθέστε την αγαπημένη σας ομάδα του Two Nations Cup.

*για να θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη, πρέπει να ολοκληρώσετε ΟΛΕΣ τις ενέργειες, στο Facebook, Ή/ΚΑΙ στο Twitter
*η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να γίνει ΚΑΙ μέσω Facebook KAI μέσω twitter, διπλασιάζοντας τις πιθανότητες να είστε ένας από τους τυχερούς
*πολλαπλές αναφορές / πολλαπλά posts από ένα χρήστη θα μετρούν ως MIA (1) συμμετοχή

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 08/11/2011 στις 17:00μ.μ.!

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί εκτενής έλεγχος των συμμετοχών και θα ακολουθήσει κλήρωση. Οι μεγάλοι τυχεροί (5 από Facebook & 5 από twitter) θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα, στην σελίδα του Two Nations Cup στο Facebook, καθώς και στο twitter με αναφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου