Από το nokast.blogspot

Λίγα λόγια από έναν μεγάλο Kαστοριανό αθλητή τον Γιάννη Χρήστου

nokast : Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την επιτυχία που είχατε για μια ακόμα φορά σε αγώνες στο εξωτερικό και μάλιστα αυτήν την φoρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ΛΟΥΚΕΡΝΗ.
Πες  μας σε παρακαλώ θα μπορούσε να γίνει καλύτερα δηλαδή να πάρετε την πρώτη θέση αντί για την δεύτερη  η ο ανταγωνισμός ήταν τόσο μεγάλος που δεν πρέπει να το σκεπτόμαστε ;

ΧΡΗΣΤΟΥ:  Οι Άγγλοι οι οποίοι κέρδισαν είναι πολύ δυνατό πλήρωμα και αυτό φαίνεται μέσα στην κούρσα.
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν  εύκολο  να τους κερδίσουμε σε  αυτήν την ρεγκαττα στην Λουκέρνη.
Εμείς προσπαθήσαμε σίγουρα να το  κάνουμε πράξη αλλά δεν τα καταφέραμε ,ελπίζουμε στο μέλλον να τα καταφέρουμε , έχουμε ακόμα πολύ χρόνο για να βελτιωθούμε τεχνικά.
Εστιάζουμε κυρίως στο τεχνικό κομμάτι διότι σε θέμα δύναμης ίσως να μην ήμαστε τόσο σαν αυτούς .
Τα παιδιά (Άγγλοι ) είναι πολύ δυνατά αλλά και σωματομετρικά να το δούμε είναι πιο θηρία.
Ελπίζουμε όμως στο BLED να τους κοντράρουμε ακόμα περισσότερο διότι οι διαφορές δεν ήταν πάνω από 1 μήκος  ιδικά στον ημιτελικό.
Πιστεύουμε ότι ίσως στο BLED γίνει η ανατροπή.

Nokast:  Ποια είναι τα σχέδια από εδώ και μετά;

ΧΡΗΣΤΟΥ: Τώρα έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο είναι και Πρόκριση για την Ολυμπιάδα.
Τα σχέδια είναι πρώτα να πάρουμε την πρόκριση και κατά δεύτερον να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως στο Μονάχο και την Λουκέρνη και ακόμα καλύτερα έτσι ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε πρώτοι.
Όσο για τον ανταγωνισμό είναι πάρα πολύ μεγάλος γιατί τα πρώτα σκάφη πέσαμε στον τερματισμό μέσα σε 5 με 6 sec οπότε και οι θέσεις παίζουν πάρα πολύ.
Θα δούμε, ελπίζω να έχουμε την ίδια συνέχεια.

Nokast: Πόσο δύσκολο είναι για εσένα να είσαι νέος πατέρας αλλά και αθλητής παράλληλα αυτού του επιπέδου.

ΧΡΗΣΤΟΥ: Ολα είναι θέμα καλού προγραμματισμού .
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, διότι ο Πρωταθλητισμός σου τρώει όλη σου την ημέρα και σίγουρα θα ήθελα πολύ περισσότερο χρόνο να περνώ και με την γυναίκα μου αλλά και με τον Μπέμπη.
Κάνω  ότι είναι δυνατό και περνά από το χέρι μου ,δηλαδή όλο τον ελεύθερο χρόνο εκτός κωπηλασίας τον αφιερώνω εννοείτε στην οικογένεια μου και προσπαθώ όσο καλύτερα να ανταπεξέρχομαι .
Αλλά χωρίς την κατανόηση και την συμπαράσταση της γυναίκας μου δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

 Nokast:  Tι θα ήθελες να γίνει στην πολη μας σχετικά με την κωπηλασία;

ΧΡΗΣΤΟΥ:  Αυτό που θα ήθελα να γίνει στην Καστοριά είναι ένας χώρος ο οποίος θα είναι κέντρο προετοιμασίας  για ξένες ομάδες .
Λόγο του ότι έχουμε τις εγκαταστάσεις έχουμε το ΔΗΝΑΚ το οποίο περιμένει.
Πιστεύω έχουμε τις  ιδανικές συνθήκες  διότι μπορούν οι ομάδες να προετοιμαστούν όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και την χειμερινή .
Πολλές ομάδες αυτό που θέλουν είναι ένα ήσυχο μέρος ,θέλουν να έχουν την λίμνη στα πόδια τους όσες μέρες μπορούν να μπουν στο νερό , θέλουν να έχουν εργόμετρα για τις άλλες μέρες ,βουνό για τρέξιμο και βουνό για Langlauf (cross  country ski) .
Εμείς έχουμε 2 χιονοδρομικά δίπλα μας το ένα στα 20 χιλιόμετρα του Βιτσιου και το άλλο μισή ώρα από την πολη μας του Πισοδερίου.
Οπότε μπορούν και τον χειμώνα να έρχονται ομάδες για προετοιμασία.

Nokast:   ευχαριστούμε πολύ τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου