Με τον Παντελή Κολόκα συναντήθηκαν οι αθλητές ΑμεΑ του Ναυτ. Ομίλου Ιωαννίνων

Με τον Παντελή Κολόκα συναντήθηκαν οι αθλητές ΑμεΑ του Ναυτ. Ομίλου Ιωαννίνων
Με αντίπαλο τον... χρόνο και με την φανέλα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, θα τρέξουν την ερχόμενη Κυριακή στην Καστοριά ο Βαγγέλης Καρέλης και η Στέλλα Πέρπερα, το μοναδικό πλήρωμα ΑμεΑ που διαθέτει σήμερα η χώρα μας στην Κωπηλασία.
Οι δύο αθλητές, τους οποίους προπονεί ο Λάμπρος Ρίζος, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα γίνει τέλη Αυγούστου στο Μπλεντ της Σλοβενίας, πιάνοντας τα απαιτούμενα χρονικά όρια. Απώτερος στόχος τους να κερδίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την Παραολυμπιάδα του Λονδίνου, το 2012.
Ο Β. Καρέλης, η Στ. Πέρπερα και ο προπονητής τους κ. Ρίζος επισκέφθηκαν πρόσφατα τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Παντελή Κολόκα, στους οποίος εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως ειδική κατηγορία αθλητών, ενώ παράλληλα παρουσίασαν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι, ο προπονητής τους, αλλά και ο Ν.Ο.Ι., για να πετύχουν την διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.
Η προσπάθεια αυτή, εκτός από την επιτυχία στο Πανελλήνιο, έχει και έναν μεγαλύτερο στόχο. Κι αυτό γιατί θα κρίνει την συμμετοχή των δύο αθλητών στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σλοβενίας στα τέλη Αυγούστου, μέσω της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου, την επόμενη χρονιά.
Όπως δήλωσε ο κ. Ρίζος, ο κ. Π. Κολόκας τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθηθούν οι δύο ΑμεΑ αθλητές του Ν.Ο.Ι. από διάφορους ντόπιους οικονομικούς παράγοντες, ώστε να πετύχει η δύσκολη προσπάθειά τους. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές δεν είναι Γιαννιώτες. Ο Β. Καρέλης είναι από την Αθήνα και η Στ. Πέρπερα από την Θεσσαλονίκη, ανήκουν όμως στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και έρχονται διαρκώς στα Γιάννινα για τις προπονήσεις τους.
Πηγή  http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=8036&Itemid=84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου