Η φιλοξενία θα λήξει με τί άλλο από... ουζο-σουβλακοθεραπεία!

 Toυ Δ. Τσουρτσούλα.
Ξεκίνησε η τετραήμερος φιλοξενία των 12 Ελβετών παλαιμάχων από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Κωπηλατών Καστοριάς. Οι Ελβετοί παλαίμαχοι -10 άνδρες και 2 γυναίκες- είχαν την ευκαιρία χθές να προπονηθούν σε ένα τετραπλό και μία οκτάκωπο (16 χλμ!)με πηδαλιούχο τον...Βαγγέλη Τσουρτσούλα ενώ ο ακούραστος Λάκης Σειρινίδης - υπεύθυνος του ΔΗΝΑΚ- ακολουθούσε με σκάφος καταμαράν.Το ίδιο πρόγραμμα θα γίνεται και για τις επόμενες 3 μέρες ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας προγραμματίστηκαν ξεναγήσεις στη πόλη και στις Πρέσπες. Επίσης αύριο,  τελευταία μέρα, οι Ελβετοί θα επισκεφθούν εθιμοτυπικά και τον Δήμαρχο Καστοριάς. Η φιλοξενία θα λήξει με τί άλλο από... ουζο-σουβλακοθεραπεία!













2 σχόλια:

  1. οι παλαίμαχοι καλά τα πάνε και καλά περνάνε.Ρε παιδιά δεν ήταν καλύτερα πριν κάποια χρόνια όταν η Καστοριά είχε μόνο έναν όμιλο αξιοσέβαστο σε όλη την Ελλάδα.Σε μια λιμνούλα τόσοι όμιλοι είναι αμαρτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε!Όχι και δεν είναι αξιοσέβαστος ο ΝΟΚ!!!Μάλλον δεν βολεύει κάποιους τα Παγκόσμια μετάλλια και τα Χρυσά πανελληνία.Δεν πειράζει φάτε εσείς σουβλάκια και και κάντε αερόμπικ όσο ο ΝΟΚ θα παίρνει Χρύσα Παγκόσμια Μετάλλια.Α! Και μην ξεχάσετε να λέτε ότι ο ΝΟΚ είναι ανενεργός...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή