Σε αναζήτηση χορηγού.

23 Μαρτίου 2011

Στο δρόμο για την Παραολυμπιάδα

Με δύο ξεχωριστούς αθλητές, που αποτελούν για όλους μας παράδειγμα θέλησης και διάθεσης για αγώνα, ενισχύθηκε πρόσφατα το δυναμικό του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων
KARELHS_PERPERA

Ο λόγος για τον 50χρονο Βαγγέλη Καρέλη, αθλητή μέχρι πριν λίγο καιρό του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου Αθήνας και την 33χρονη Στέλλα Πέρπερα που ανήκε στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ήρθαν με μεταγραφή στο Ν.Ο.Ι. και αποτελούν σήμερα το μοναδικό εν ενεργεία πλήρωμα ΑμεΑ που διαθέτει η χώρα μας στο άθλημα της Κωπηλασίας.

Οι δύο αθλητές ήδη έχουν ξεκινήσει τις κοινές προπονήσεις τους στην Παμβώτιδα υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Λάμπρου Ρίζου, ο οποίος είναι και ο βασικός «μοχλός» της όλης προσπάθειας. «Πριν έρθουμε στο Ν.Ο.Ι. δεν είχαμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε όπως εμείς θέλαμε με την Κωπηλασία», αναφέρει σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Καρέλης.

Αιτία για να ξαναβρεθεί ο ίδιος μετά από τρία περίπου χρόνια στο Ν.Ο.Ι., ήταν όπως αναφέρει, ο Λ. Ρίζος αλλά και το γεγονός ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων του πρόσφερε όλα τα εχέγγυα ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Πρώτος στόχος τους φέτος είναι, όπως λέει, μια καλή εμφάνιση τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπλεντ, στην Σλοβενία, όπου θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Για να γίνουν όλα αυτά χρειαζόμαστε στήριξη. Έχουμε ανάγκη από χορηγούς που θα καλύψουν τα έξοδα της διαμονής και της διατροφής μας στα Γιάννινα, ώστε να ερχόμαστε εδώ και να προπονούμαστε μαζί στην λίμνη, αφού ζούμε με την Στέλλα σε διαφορετικές πόλεις», συνεχίζει ο Βαγγέλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Στέλλα Πέρπερα, τονίζοντας ότι «αν δεν εξασφαλιστεί οικονομική στήριξη, δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας για να αγωνιστούμε το καλοκαίρι στην Σλοβενία, οπότε θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε το όνειρο της Παραολυμπιάδας».

Η Στέλλα, αναφερόμενη στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, λέει ότι με την άφιξή τους σ' αυτόν «όλοι, Διοίκηση, προπονητές και οι συναθλητές τους, τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τους έκαναν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους».

Στην αναζήτηση χορηγών αναφέρεται από την πλευρά του και ο προπονητής του Ν.Ο.Ι. Λάμπρος Ρίζος. Όπως τονίζει, ο Ναυτικός Όμιλός προσφέρει στους δύο αθλητές όλη την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή για τις προπονήσεις τους και καλύπτει κάποια πάγια έξοδα, δεν μπορεί όμως να καλύψει την διαμονή και την διατροφή τους στα Γιάννινα. Οπότε, αν δεν βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα, δυστυχώς θα αναγκαστούν να γυρίσουν σπίτι τους!

Πάντως, αν εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι χορηγοί, τότε οι δύο αθλητές θα τρέξουν στην Σλοβενία και ο κ. Ρίζος δηλώνει πολύ αισιόδοξος ακόμη και για την πρόκρισή τους στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012.

Από sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου