Ευχόμαστε σύντομα περαστικά.

στο http://nokast.blogspot.com/2010/09/blog-post_16.html διαβάσαμε

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010


Μεγάλη αναστάτωση στο Ν.Ο.Ι

Μετά την ομολογουμένως πολύ επιτυχή αγωνιστική περίοδο(16 χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, 2 Ολυμπιακά μετάλλια και 1 χρυσό στο παγκόσμιο εφήβων), αντί να πανηγυρίζουν στο Ν.Ο.Ι αθλητές, προπονητές και διοίκηση βρίσκονται σε αναστάτωση.
 Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη μειωμένη προσέλευση νέων αθλητών το μήνα Αύγουστο. Αυτό δημιούργησε δυσφορία στη διοίκηση, η οποία θεώρησε υπεύθυνους τους προπονητές και τους επέπληξε. Επιπλέον προχώρησε σε μείωση μισθών.
Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την παραίτηση δύο προπονητών ήδη, με πιθανή και τρίτη παραίτηση. Οι προπονητές δε αυτοί είχαν 25ετή παρουσία στον όμιλο μια και πρόκειται για παλιούς αθλητές του Ν.Ο.Ι.
Δεν είναι εποχές να φεύγουν από τους ομίλους άνθρωποι που αποδεδειγμένα αγαπούν το άθλημα και έχουν προσφέρει. Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα μία λύση.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ" ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ Σωτηρης RULES!!!!XAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ.ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ “ΓΙΑΝΝΕΝΑ” ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή