Ένα ιστολόγιο για όλους-ες που αγαπούν την Κωπηλασία, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους. Ελεύθερη έκφραση απόψεων, αναρτήσεις επιστημονικών θεμάτων, νέα του αθλήματος και ό,τι άλλο βάζει ο "κωπηλατικός" νους σας!

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Στο nokast..blogspot διαβάσαμε.....

Χαρούμενες ώρες με την ακαδημία του Ν.Ο.Κ

0 σχόλια:

5 σχόλια:

 1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΕΤΡΑΤΕ ΒΑΡΚΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΑΑΑΑΝΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η εικόνα χαρούμενων παιδιών που περνούν όμορφες και δημιουργικές ώρες στα πλαίσια ενός αθλήματος, που θεωρητικά όλοι αγαπάμε,δεν νομίζω πως ταιριάζει με προσωπικές πικρίες και αντιπαλότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ 50 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 50 ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΣΧΕΤΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 25 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 60 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ!!!Ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ!!!ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΦΕΤΟΣ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή