Δεν εννοώ αυτόν!!!!!

από το troktiko

Η ξεφτίλα του Φίλιππου Συρίγου


Να, γιατί θα κράζουμε πάντα τους "δημοσιοκάφρους". Ο Φίλιππος Συρίγος είχε μια δίκη πριν λίγες ημέρες με έναν προπονητή τον Δ.Ευαγγελόπουλο τον οποίο κατηγόρησε σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι είναι έμπορος σκευασμάτων μαζί με τον Τζέκο. Μόνο που έχει κάνει λάθος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Έγινε η δίκη και ξέρετε τι έκανε η ...κοτούλα;

Πήγε στο δικαστήριο και υποστήριξε ότι δεν εννοούσε αυτόν αλλά κάποιον άλλον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο! Έτσι αόριστα!
Βέβαια...

δεν υπάρχει κανένας άλλος Δ.Ευαγγελόπουλος στον στίβο και εκείνη την στιγμή μιλούσαν για τον στίβο και είναι ξεκάθαρο ότι εννοούσε αυτόν.

Όμως δεν βγαίνει να μας πει ποιον εννοούσε;

Έτσι πάνε και κερδίζουν τις δίκες. Σε παλαιότερη υπόθεση με τον Παναγιωτόπουλο έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν συκοφάντησε αθλήτρια του και είπε ότι δεν εννοούσε αυτήν αλλά μια ξένη αθλήτρια.

Κρίμα. Αυτή είναι η δικαιοσύνη και τα παντελόνια των ανδρών που κάνουν δημοσιογραφία.

Μπορεί ο Φ.Συρίγος να γράφει ότι θέλει και μετά να λέει ότι δεν εννοούσα αυτόν αλλά άλλον συνονόματο. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη. ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ!

Αλήτη , ρουφιάνε, Φίλιπε Συρίγε....

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τελευταίο δεν το λέμε για τον γνωστό Φίλιππο Συρίγο. Μην μπερδευτούμε. Λέμε έναν άλλον. Μην παρεξηγηθεί ο κανονικός.


Υ.Γ. Ο Ν.Χατζηνικολάου διάβασε στην εκπομπή την επιστολή του Δ.Ευαγγελόπουλου όμως ο Φ.Συρίγος δεν έβαλε ποτέ την επιστολή του προπονητή!

Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:59 μμ
. And here is the rest of it.

1 σχόλιο: