Οργανωμένο σχέδιο ή βλακώδης ανικανότητα;;

Μετά τις τόσες επιτυχίες αναμενόμενο είναι να στραφεί η προσοχή μας στην τελική επιβράβευση, την βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς.
Στην αναζήτηση πληροφοριών βρήκαμε τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΠΣΑΤ θα τον βρείτε και στην ιστοσελίδα του Πσατ εδώ ,πρόκειται για ένα αρχείο με τις διακρίσεις τις χρονιάς σε όλα τα αθλήματα στο οποίο θα βασιστούν οι αθλητικοί συντάκτες για να ψηφίσουν.
Μια προσεχτική ματιά στις επιτυχίες και υποψηφιότητες τις Κωπηλασίας ,όπως αναγράφονται ,είναι αρκετή για δημιουργηθεί στον καθένα το ερώτημα του τίτλου "Οργανωμένο σχέδιο ή βλακώδης ανικανότητα;;"




Επειδή το αρχείο είναι σχετικά μεγάλο , απομονώσαμε αυτά που γράφονται για την Κωπηλασία και σας στας παρουσιάζουμε παρακάτω.
ΚΟpilasia 2009


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γιάννης: Προπονητής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ(κυπελλούχος).
ΒΑΛΒΕΡΔΕ Ερνέστο: Οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πέμπτου σερί πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και του Κυπέλλου (Νταμπλ).
ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος: Τεχνικός της Εθνικής μπάσκετ Εφήβων, δεύτερη στο Μουντομπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας.
ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος: Προπονητής κολύμβησης του Γιαννιώτη και αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού.
ΓΚΟΥΝΤΙΝΕΛΙ Φλάβιο: Προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην για 5η συμμετοχή της στο Φάιναλ Φορ του Champions League.
ΔΑΜΑΣΚΟΣ Περικλής: Προπονητής της Εθνικής Εφήβων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Σίμπενικ, που η Ελλάδα τερμάτισε δεύτερη.
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Αλέκος: Προπονητής του Δημοσθένη Ταμπάκου.
ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ Γιόνας: Προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ (3η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα).
ΚΑΜΕΝΟΥ Αλεξία: Προπονήτρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κατόχου του Σούπερ Καπ, ομάδας στο πόλο γυναικών, Βουλιαγμένης.
ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΝ Αντερς: Οδήγησε την αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του νταμπλ.
ΛΕΩΝΗΣ Αλέκος: Προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ (άνδρες), συμμετείχε για 5η φορά σε Φάιναλ Φορ ευρωπαϊκής διοργάνωσης και 3η σε τελικό. Η ομάδα του κατέλαβε την 2η θέση στο Φάιναλ Φορ του CEV Καπ (Συνομοσπονδίας).
ΛΟΥΔΗΣ Κώστας: Προπονητής της ομάδας πόλο του Πανιώνιου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του LEN Trophy.
ΜΙΣΣΑΣ Κώστας: Προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρόδο και των γυναικών που κατέλαβε την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Λετονία (πρόκριση για το Παγκόσμιο του 2010).
ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος: Προπονητής της Εθνικής Γυναικών στο πόλο (4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης).
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευαγγελία: Προπονήτρια πάλης.
ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ Ζέλικο: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην καριέρα του, Κυπελλούχος Ελλάδας για 6η και Πρωταθλητής Ελλάδας για 9η. Αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος της Α1 περιόδου 2008-09.
ΠΑΤΕΡΟΣ Βαγγέλης: Νταμπλούχος με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα της καριέρας του και «έπιασε» στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας το Γιάννη Γιαννουρή (Βουλιαγμένη, 1991,97,98). Ο Μίλε Νάκιτς έχει κατακτήσει 5 τίτλους (Γλυφάδα 1987,89,90), (Ολυμπιακός 1995,96).
ΠΑΥΛΙΔΗΣ Χάρης: Προπονητής ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
ΠΟΣΤΙΛΙΟΝΕ Τζιάνι: Προπονητής της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας
ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο: Ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος προπονητής της περιόδου 2008-09.
ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ Στέλιος: Προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ που κατέκτησε τον τίτλο στους άνδρες, πρώτο στην ιστορία του συλλόγου.
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος: Προπονητής πάλης του Ιωάννη Αρζουμανίδη.
ΦΛΩΡΟΣ Τάκης: Προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ (γυναίκες) που αγωνίστηκε στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Τσάλεντζ Καπ και κατέλαβε την 2η θέση ενώ κατέκτησε το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχική ανάρτηση 29 Νοεμβρίου 2009

. And here is the rest of it.

1 σχόλιο:

  1. ποση αθλητες πηραν στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου σε 3 μηνες χρυσο παγκόσμιο κατω των 23, χρυσο μεσογειακο αντρών γυναικών, χρυσο πανευρωπαικο αντρών γυναικών και χρυσο παγκοσμιο αντρων γυναικων ρωτήστε και ενημερωστε και εμενα και τουσ αθλητικογραφουσ.Δεν το είδε κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή