Συγχαρητήρια Αλεξάνδρα !!!!!




 
ΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΑΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
 
Μέσα σε μία λαμπρή τελετή που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας παρουσία της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας του τόπου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος κόσμου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς. Την τιμητική τους αυτήν τη χρονιά, είχαν η γυμναστική, η κωπηλασία και το μπάσκετ, αφού έλαβαν και τις περισσότερες ψήφους από τους Αθλητικούς Συντάκτες που για ακόμη μία φορά συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία εκλογής των κορυφαίων.
 
Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βλάσης Μάρας με 729 ψήφους, κορυφαία αθλήτρια η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Αλεξάνδρα Τσιάβου, με 1.027 ψήφους και κορυφαία ομάδα αυτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με 1.291 ψήφους. Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος το 2009 οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του triple crown, συγκεντρώνοντας συνολικά 1.399 ψήφους. Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία ψηφίστηκε ο Γιώργος Καπελλάκης, με 1.054 ψήφους και κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Σεμιχά Ριζάογλου με 1.418 ψήφους.
 
«Η ετήσια τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων, που γεννήθηκε πριν από 56 χρόνια από μία ολιγομελή παρέα ρομαντικών συναδέλφων μας, αποτελεί πλέον θεσμό, καταξιωμένο στη συνείδηση του αθλητικού και δημοσιογραφικού κόσμου. Έχει εξελιχθεί σε ετήσια γιορτή του αθλητισμού και διαχρονικής συνάντησης των ανθρώπων που υπηρετούν με αφοσίωση και αγάπη τον πολυσήμαντο αυτό χώρο του πολιτισμού. Ο ΠΣΑΤ, σε πείσμα των δίσεκτων καιρών που διανύουμε, επιμένει στη μεγάλη διοργάνωση της απονομής βραβείων, γιατί αποτελεί μοναδικό σημείο αναφοράς και αναγνώρισης του ετήσιου αθλητικού απολογισμού, της ανάδειξης των στόχων και της προοπτικής αυτού του μαζικού κοινωνικού κινήματος και βέβαια της αποστολής πολλαπλών μηνυμάτων για τα τεκταινόμενα στον ελληνικό αθλητισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), Παύλος Γερακάρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.


 
. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου