EUREGA και ανάπτυξη

Την 'ώρα που ξεκινάν οι πιο σημαντικοί αγώνες ανάπτυξης , αυτοί του σχολικού πρωταθλήματος διάλεξε η ΕΚΟΦΝΣ να μας ενημερώσει για αγώνες στην Ρήνο.
Πιστή όπως πάντα στην κακή αισθητική γράφοντας με μαύρα γράμματα σε σκούρο μπλε φόντο.


05/03/2009
EUREGA 2009 - Πρόσκληση

Η ΕΚΟΦΝΣ έλαβε πρόσκληση για την διοργάνωση της EUREGA 2009, την οποία και κοινοποιεί για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο Σωματείο, προπονητή/ες και αθλητές.

"ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ EUREGA 2009

Επιθυμούμε να προσκαλέσουμε όλους τους φίλους της Ελληνικής Κωπηλασίας στην EUREGA 2009.

H "Ευρωπαϊκή ρεγκάτα του Ρήνου" (EUREGA) είναι μία από τις μεγαλύτερες κωπηλατικές εκδηλώσεις Μαραθώνιου, και περιλαμβάνει διαδρομές των 100χλμ και 45 χλμ στον Ρήνο. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μάιου 2009 στην Βόννη Γερμανίας. Ο Αγώνας αυτός διοργανώνεται από το 1992 από το Bonner Ruder-Verein 1882 e.V. και προσφέρει διαμονή, Δείπνο το βράδυ της κούρσας, οδηγίες ασφάλειας, τελετή απονομών και γιορτή στα λεμβαρχεία μας μετά το τέλος του αγώνα.

Θα το εκτιμούσαμε αν βάζατε την ανακοίνωση του αγώνα στην ιστοσελίδα σας και αν θα μπορούσατε να στείλετε την πρόσκληση μας σε όλα τα σωματεία - μέλη σας.

Επισυνάπτεται λεπτομερής περιγραφή του αγώνα μαζί με την φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τους κανονισμούς του αγώνα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας: www.eurega.org. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Περιμένοντας να σας καλωσορίσουμε στην EUREGA στις 2 Μάιου 2009 στην Βόννη.

Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε σχετική απάντηση σας.



Με εκτίμηση



Christine Korner

+49 228 9768165

e-mail : international@eurega.org"

Στο χώρο των Προκηρύξεων & Εγκυκλίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν τις αναλυτικές πληροφορές του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου