ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ HRC FORD

ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΝ ΚΩΠΗΛΑΤΗ - ΚΩΠΗΛΑΤΡΙΑ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤ0ΙΧΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


Ενισχύστε την Ελληνική κωπηλασία. Τώρα μπορείτε να ενισχύσετε το άθλημα της κωπηλασίας δωρίζοντας ένα πόσο στην ΕΚΟΦΝΣ κάνοντας κλικ στο που βρίσκεται στο δεξί μέρος στη σελίδα της ομοσπονδίας kopilasia.gr στη συνέχεια θα ανοίξει η σελίδα του pay pal και μπορείτε να συνεισφέρετε μέσω του λογαριασμού pay pal ή μέσω της πιστωτικής κάρτας.

32 σχόλια:

  1. ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPIKOGIANNIS N.O.KAT.
    !!!albert!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν.Ο.ΚΑΤ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο που και ως που ο Μπικογιαννης ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ, Ο ΜΠΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!
    Ο ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apo pou k ws pou i katerini exei perissoterous athlites k megalytero plithismo apo t giannena theleis n m peis?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!ΟΠΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΝΟΙ.. Ο ΝΟΚΑΤ ΚΑΙ Ο "ΜΠΙΚΟΣ" ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ - SENIOR B ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ..

      Διαγραφή
    3. Ήταν αναμενόμενη η συμπεριφορά αυτή, πιστεύουμε όμως ότι μετά από μερικές ανάλογες ψηφοφορίες τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
      Για το μπλογκ
      Επίκωπος.

      Διαγραφή
    4. Eπικωπα θα μας πεις ποτε τελειωνει το γκαλοπ???γιατι ολα καποτε τελειωνουν για να βγει ενα αποτελεσμα και να υπαρχει και ενα νοημα!!!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!ΟΠΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΝΟΙ.. Ο ΝΟΚΑΤ ΚΑΙ Ο "ΜΠΙΚΟΣ" ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ - SENIOR B ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. filarako epeidh se kobw asxeto apo thema kopilasias!!!otan oi katerinh ftasei o proponhths tous na bgazei kathe xrono pagkosmious prwtatlhtes tote ela na ta xanapoume..kai kati akoma oloi oi athlhtes xeroun kai trabane koupi gia seminario...

      Διαγραφή
    2. filarako na se 8imiso oti apo toys 5 poy kremasan olimpiako metalio sto st80s 4 einai apo 8alassa kai 1 kastorisa kanenaw apo gianena yet.

      Διαγραφή
    3. swsta me proponhth apo ta giannena pou legetai blaxos thimios to 2004!!!

      Διαγραφή
  7. Για να είμαστε ειλικρινείς ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος είναι ο Postiglione.Αφού στο 95% των αγώνων επικράτησαν ή πρωταγωνίστησαν αθλητές με τουλάχιστον 1 μήνα σε κοινόβια στο πρόσφατο παρελθόν.Φυσικά κάτι παραπάνω ξέρουν ανεπτυγμένα κωπηλατικά κράτη όπως η Αυστραλία που δεν επιτρέπουν την συμμετοχή στο πρωτάθλημα σε αθλητές που συμμετείχαν σε κοινόβιο 2 εβδομάδες και πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα ονομα απο τα παραπανω δεν θα επρεπε να υπαρχει στο quiz αυτο γιατι εχει οργιασει στο να χαντακωνει ατομα και στα ψεματα!Επειδη βρισκεται σε καλη θεση σιγουρα οι ψηφοι που πηρε ειναι απο ατομα που δεν ανηκουν στο σωματειο του!Δε θελω να αναφερθω σε ονομα,το μονο ου λεω ειναι οτι ο ομιλος του προπονητη αυτου βρικσεται
    σε μια απο τις μεγαλυτερες πολεις της χωρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΑ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΩΜΑΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ η ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ 3,4 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το προπονητικό team του ΝΟΙ είναι το καλύτερο. Εσείς πείτε ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επειδή ήμαστε μια μικρή χώρα καλό είναι να συμμετέχουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά δεν μπορεί ένα σωμάτιο ή κάποια σωματεία με έναν αθλητή να τρέχουν όλα τα αγωνίσματα και να καταλαμβάνουν όλα τα μετάλλια ,μετά μην παραπονιόμαστε γιατί δεν έρχονται νέα παιδιά στο άθλημα ή σταματάνε στην κατηγορία των παίδων πια.

    Προφανώς για μένα είναι πολύ βαρετό να γνωρίζεις την αποτυχία εκ των προτέρων. όπως και πολύ θλιβερό να γίνεται πρωτάθλημα με τρία πληρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να μην ειναι αδικο ουτε για τους μεν (που συμμετεχουν στα κοινοβια της Εθνικης ομαδας) ουτε για τους δε (που δε συμμετεχουν) θα μπορουσε η ομοσπονδια να θεσει οριο 1 αγωνισμα για τον καθε αθλητη που μετειχε σε κοινοβιο της εθνικης ομαδος...

    Ή να γινει κατι αντιστοιχο...

    Εν πασι περιπτωση, λυσεις υπαρχουν...
    Αλλα βλεπεις... ειναι και τα συμφεροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνήσω μαζι σου και στα 2 στο πρωτό σχετικα με την συμμετοχη των αθλητων που ειναι μακροχρόνια σε κοινοβιο θα μπορουσαν να τουσ δηλωνουν σε περισσότερα αγωνισματα αλλα να τους αποσύρουν " ανεξοδα" ωστε να συμμετέχουν σε ένα.
      Το δευτερο που εσύ το λες συμφεροντα σε μια ταινια το εχω ακούσει ως ψηφαλάκια.

      Διαγραφή
  14. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΛΗΜΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kai poia einai sosta metalia re file??iparxei sosto kai lathos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;

      Διαγραφή
  16. Απορώ γιατί συζητάτε σαν μωρές παρθένες;

    Δεν ξέρετε ότι πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα πέφτει σύρμα μεταξύ των σωματειακών προπονητών και εφόρων και παρααγόντων και κατά 90% είναι γνωστα τα χρυσά σε όλες τις κούρσες.

    Π.Χ

    Εγώ φίλος θα πέσω στο 2ΧΓ, εσύ πέσε στην 2Γ γιατί ο Μίτσος θα πέσει στην 4Γ και ο Μπάμπης στη 8Γ, α και που είσαι βάλε τις δευτεράτσες σου στην 4-ΕΒΑ για να γίνει το αγώνισμα να το πάρει ο Χρήστος γιατί θα έχει πρόβλημα αν γυρίσει με άδεια χέρια, έχω ακούσει ότι Ν.Ο. Τρίπολης θα χτυπήσει το ΧΕ και το 2ΧΣΒΑ, πάρε ρε συ τηλέφωνο και τον Πελοπίδα από τον Ν.Ο.Γρεβενών και ρωτησέ τον εκείνη την γαμάτη τερράκωπο εφήβων θα την ρίξει ανευ ή μετά;

    Και στο τέλος του πρωταθλήματος όλοι είναι ευχαριστημένοι, όλοι; ΟΧΙ υπάρχουν και αυτοί δυό τρείς προπονητές που είναι Δον Κιχώτες και παίρνουν τον πούλο τους γιατί δεν έχουν τα cone ή δεν έχουν την πολυτέλεια (αθλητες/τριες) να κάνουν τα μαγειρέματα στα πληρώματα στις αλλαγές στις αποσύρσεις στις εγκαταλείψεις, ακυρες εκινήσεις κ.τ.λ.

    Προς ΜΤ και ΔΦ ωραίες οι ψηφοφορίες ΑΛΛΑ
    Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά και έξω από τα δόντια ανοίξτε ένα θέμα στην κορυφή του blog αλλά πολλοί θα πονέσουν και θα πικραθούν.
    Ο γνωστός άγνωστος


    ΑπάντησηΔιαγραφή