Ευρωπαικό πρωτάθλημα: Στον τελικό η Κατερίνα Νικολαϊδου


31/05/2013
Ευρωπαικό πρωτάθλημα: Στον τελικό η Κατερίνα Νικολαϊδου
Την πρόκρισή της στον τελικό της Κυριακής όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη κι ένα μετάλλιο εξασφάλισε η Κατερίνα Νικολαϊδου μετά την κατάκτηση της 1ης στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρων-Γυναικών που ξεκίνησε την Παρασκευή στη Σεβίλη.
Η πρωταθλήτρια της Κατερίνης δεν θα χρειαστεί να περάσει την διαδικασία του ημιτελικού κερδίζοντας μια μέρα ξεκούραση παραπάνω απο τις αντιπάλους της .
Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού στα νερά του Γουαδαλκιβίρ οι 8οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελ βαρών Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας κατέλαβαν την 1η θέση  και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Σαββάτου. Στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών το πρωί του Σαββάτου θα αγωνιστεί και ο Σπύρος Γιάνναρος που πήρε τη 2η θέση στον σημερινό προκριματικό καθώς και ο Διονύσης Αγγελόπουλος που αγωνίστηκε στον επαναληπτικό του σκιφ και τερμάτισε 2ος.
Απο εκεί και πέρα μια δεύτερη ευκαιρία στους επαναληπτικούς θα έχουν η δίκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών που ήταν 3η με τους Γιώργο Κόνσολα-Νίκο Αφεντούλη, το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Αγγελοπούλου-Διαμάντη  που ηταν 5ες καθώς και  η δίκωπος άνευ η βαριά με τους Αλέξανδρο Λουλούδη- Κωνσταντινο Χρηστομάνο που ήταν 6η .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου