Ανοιχτά θέματα από τη συνάντηση με τα Τουριστικά Ακίνητα

25/10/2012
Ανοιχτά θέματα από τη συνάντηση με τα Τουριστικά Ακίνητα
Με αρκετά θέματα να μένουν ανοιχτά αποχώρησε η αντιπροσωπεία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας  από την συνάντηση με τα στελέχη των Τουριστικών Ακινήτων για την λειτουργία του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Μαραθώνα.
Η πτώση της στάθμης των υδάτων , η άναρχη υδροβλάστηση στον στίβο αλλά και η λειτουργία των ξενώνων ήταν τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τους εκπροσώπους των δυο πλευρών οι οποίες συμφώνησαν μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να γίνει συνάντηση με τα μέλη του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Σχοινιά που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των υδάτων.
Τα συμπεράσματά του για τις συζητήσεις με τα Τουριστικά Ακίνητα κατέθεσε ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς:
«Ολοκληρώσαμε την συνάντηση αρκετά προβληματισμένοι για την μελλοντική χρήση του Κωπηλατοδρομίου καθώς πρέπει να γίνουν πολλές ενέργειες και πολύ γρήγορα τόσο από τα ΕΤΑ όσο και απο τον Φορέα Διαχείρισης. Στους ξενώνες έγιναν κάποιες βελτιώσεις που καλυτερεύουν την κατάσταση ωστόσο δεν λύνουν το πρόβλημα. Στα θετικά και η απόφαση των Τουριστικών Ακινήτων να επισκευάσουν τμήματα της εξέδρας που έχουν ζημιές ».
Υπενθυμίζεται ότι για τις 11 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο το πρώτο προπονητικό κοινόβιο για τη νέα αγωνιστική σεζόν ωστόσο η παραμονή ή όχι της ομάδας στους ξενώνες θα εξαρτηθεί από το κόστος που θα ζητηθεί από τα Τουριστικά Ακίνητα.
Εκτός του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Μωϋσίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αργυρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου