Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο


Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο


Πέντε χρυσά και 4 αργυρά ήταν η συγκομιδή των κωπηλατών που στηρίζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε 19-22 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.
Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Τσιάβου (ΔΝΟ Ηγουμενίτσας) απέσπασε 3 χρυσά (σκιφ ελ βαρών, σκιφ, διπλό σκιφ ) και 1 ασημένιο (οκτάκωπος), τα αδέρφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας (Όμιλος Φίλων Θαλάσσης) κατέκτησαν 2 χρυσά (Δίκωπος άνευ, δίκωπος μετά πηδαλιούχου) και 1 ασημένιο (τετραπλό σκιφ), ενώ η Χριστίνα Γιαζιτζίδου (ΝΟ Καστοριάς) έδωσε άλλους 2 «ασημένιους» (Τετραπλό σκιφ, Τετράκωπος άνευ) λόγους υπερηφάνειας για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, χορηγό των τεσσάρων κωπηλατών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η κωπηλασία τα τελευταία χρόνια έχει όλο και περισσότερες επιτυχίες. Ελπίζουμε ότι και στο Λονδίνο πολλά από τα μετάλλια θα μας έρθουν από την κωπηλασία. Τα παιδιά κάνουν σημαντική δουλειά, ζουν σαν μοναχοί στην προσπάθειά τους αυτή και η Ελλάδα αναδεικνύεται σε μεγάλη δύναμη στο χώρο της κωπηλασίας» δηλώνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπράλος.
Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο «Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εγκαινιάζουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο και τώρα προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς, με δύο ενδιάμεσα σημαντικά τεστ τους αγώνες σε Βελιγράδι και Λουκέρνη μέσα στο Μάιο» δηλώνουν ο Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.
Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο «Προπονούμαστε συνεχώς για τους Ολυμπιακούς και είμαστε σε καλό δρόμο» βεβαιώνει και η Αλεξάνδρα Τσιάβου, με τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου να συμπληρώνει: «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά μέχρι εδώ. Αυτό μας βοηθά να έχουμε καλή εικόνα ώστε να βγουν καλά οι προπονήσεις μας μέχρι να επιτύχουμε τον τελικό στόχο».
Σημαντικές διακρίσεις για τους κωπηλάτες του ΤΤ στο Πανελλήνιο
Φωτογράφηση: DTL Productions
1
Η καταχώρηση δημοσιεύτηκε από τον/την Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Hellenic Postbank

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου