Με 39 κούρσες

Με 39 κούρσες ανοίγει την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα η αυλαία του 78ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.kopilasia.gr/index.cfm?Action=News&id=1292
 Πρεμιέρα στο 78ο Πρωτάθλημα για 400 αθλητές
Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα ξεκινάει την Πέμπτη (19/4) κι ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/4) η Α΄φάση του 78ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την συμμετοχή 400 αθλητών-τριών που στελεχώνουν 274 πληρώματα από 30 σωματεία όλης της χώρας .
Η πρώτη και μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση για το 2012 συγκεντρώνει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική κωπηλασία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών , Ελαφρών βαρών ,Εφήβων Νεανίδων και Νέων Ανδρών και Γυναικών Ελ. Βαρών. 
Μεγαλύτερη αποστολή αυτή του ΝΟ Ιωαννίνων με 60 αθλητές κι αθλήτριες , ακολουθεί με 44 ο ΝΟ Θεσσαλονίκης, και με 28 του ΟΦΘ και του ΔΝΟΗ.
Στην πρεμιέρα της Πέμπτης (19/4) έχουν προγραμματιστεί συνολικά 39 προκριματικές σειρές στις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων με ώρα έναρξης 08:00 και λήξης στις 12:30 το μεσημέρι.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών καθώς και οι επαναληπτικοί  και ημιτελικοί των Εφήβων-Νεανίδων & Νέων αδρών-γυναικών , το Σάββατο όλοι οι τελικοί των Εφήβων- Νεανίδων  και Νέων Ανδρών-Γυναικών ενώ την Κυριακή η αυλαία της Α΄φάσης θα πέσει με τους τελικούς των Ανδρών -Γυναικών και Ελ βαρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου