Παραιτήθηκε ο Προεδρος της ομοσπονδίας Κύπρου

Παραίτηση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας




Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κος Σάββας Χατζηπαναγή παραιτήθηκε επίσημα προχθές από πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδία Κωπηλασίας για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, αρχών και δεοντολογίας.

Αυτό το γεγονός είναι για εμάς μια σπάνια πράξη ήθους και αξιοπρέπειας που τόσο έχει εκλείψει στις μέρες μας. Ειδικά γιατί το έχει πράξει μετά από μια τελετή βράβευσης που ενώ ο Όμιλος ο οποίος εκπροσωπεί είναι ο νικητής του πρωταθλήματος του 2010, δεν ανέχθηκε την αδικία και την καταπάτηση του ‘ευ αγωνίζεσθε’ που τροχοδρόμησαν οι νεκροθάφτες του αθλητικού πνεύματος σε βάρος αθλητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Παρά το ότι το γεγονός αυτό μας έχει λυπήσει αφάνταστα, στεκόμαστε πλάι στον κο Χατζηπαναγή αθλητές και παράγοντες του Σωματείου Νηρέας και εξαίρουμε το θάρρος και την ευθιξία του.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, πιστεύει ότι σαν άνθρωπος, αποτελεί εξαίρεση μιας και είναι ο μόνος που προσπάθησε να διασώσει την ελαχίστη αξιοπρέπεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας μετά τα τελευταία γεγονότα.



Για να διαβάσετε την επιστολή παραίτησης κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου