C2 INDOOR ROWING 2009

C2 INDOOR ROWING - ΣΤΑΜΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
C2 indoor

Ο γνωστός αγώνας κωπηλασίας εσωτερικού χώρου C2 Indoor Rowing θα αποτελέσει και φέτος το αθλητικό γεγονός του Δεκεμβρίου. Με περισσότερες από 300 συμμετοχές αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο "indoor event" της χρονιάς.

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στον επίτιμο Πρόεδρο της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. Σωτήρη Στάμο. Ο σημερινός πλέον Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αποτελεί παράδειγμα μίμησης για την εξέχουσα και ουσιαστική προσφορά του στο άθλημα της κωπηλασίας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα με επιτυχίες.

Περιγραφή του αγώνα "C2 Indoor Rowing" - Oδηγίες

Στην αίθουσα του γυμναστηρίου θα υπάρχουν 10 κωπηλατικά μηχανήματα Concept2 model E συνεδεμένα μεταξύ τους με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στην γιγαντοοθόνη τα κωπηλατικά θα προβάλονται με τη μορφή σκαφών όπου το καθένα θα αναγράφει δίπλα το όνομα του αγωνιζόμενου. Νικητής είναι αυτός που θα τελειώσει την συγκεκριμένη απόσταση του αγώνα στον καλύτερο χρόνο.

Ημερομηνία αγώνα: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα έναρξης 16:00

Τοποθεσία: Κλειστό γυμναστήριο Αγίου Ι. Ρέντη (Νάξου 41) 'Μετάβαση

Απόσταση αγώνα: 1.000 μέτρα

Κατηγορίες: Ανδρών και γυναικών ανά ηλικία και ανά φύλο: 12-14 ετών , 15-16 ετών, 17-18 ετών, 19-29 ετών, 30 -39 ετών, 40-49 ετών, 50+ ετών

Συμμετοχή: Πέντε ευρώ ανά διαγωνιζόμενο

Αγώνας σκυταλοδρομίας C2 Indoor rowing - ΝΕΟ

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυταλοδρομίας. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 άτομα ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Οι αθλητές της ομάδας θα πρέπει να κωπηλατήσουν στο ίδιο εργόμετρο την απόσταση των 4000 μέτρων. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι αθλητές μπορούν να αλλάξουν όσες φορές θέλουν χωρίς περιορισμούς απόστασης αλλά πάντοτε με την ίδια σειρά. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Ο αγώνας σκυταλοδρομίας θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των ατομικών αγώνων C2 Indoor rowing.

Δηλώσεις συμμετοχής: Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών 11 Δεκεμβρίου 2009

Ατομική συμμετοχή: Γράψτε το επίθετο,όνομα,έτος γέννησης,διεύθυνση,το κινητό σας τηλέφωνο,την λέξη C2 IRC και στείλτε τα από την ιστοσελίδα μας. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας τηλεφωνικά στο 2104829974 ή 2110120026 ή να στείλετε γράμμα στη διεύθυνση: ALL ABOUT SPORT, Ευρώπης 4 , 18233 Ρέντης.

Ομαδική συμμετοχή για την σκυταλοδρομία: Γράψτε τα στοιχεία των 4 αγωνιζομένων της ομάδας σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες καθώς και το όνομα της ομάδας σας.

Προσοχή: Με την προσέλευση κάθε αγωνιζόμενου στη γραμματεία, θα καταβάλλεται το ποσό των 5 ευρώ για να του επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.

. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου