O νέος στόλος του Νηρέα

Απο την σελίδα του Νηρέα

Παρουσίαση Νέων Σκαφών & Γεύμα

24/06/2009

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 21 Ιουνίου, η παρουσίαση των νέων σκαφών του σωματείου μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των νέων σκαφών (5 μονά και 1 διπλό) που αγοράστηκαν από την εταιρία Hangzhou Liangjin Boat Co., Ltd (FISA official partner) και συνέχισε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του ομίλου, κ. Πανίκο Χριστοφή.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τα λεφτά που προσφέρουν απλόχερα στο σωματείο και τους πληροφόρησε πως όλα καταλήγουν σε εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Πρόσθεσε πως ο εξοπλισμός του σωματείου μας είναι ίσως ο πιο μεγάλος από όλα τα σωματεία στην Κύπρο που ασχολούνται με το άθλημα της κωπηλασίας. Ο κ. Χριστοφή, συνέχισε λέγοντας πως το σωματείο μας αυτή τη στιγμή απασχολεί 25 αθλητές οι οποίοι δίνουν τον εαυτό τους στην κωπηλασία. Προσπάθεια του σωματείου, τόνισε, είναι να κρατήσει τους αθλητές αυτούς στην κωπηλασία και να προσελκύσει και άλλους νέους στον αθλητισμό ούτως ώστε να κρατηθούν μακριά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα (παχυσαρκία, ναρκωτικά).
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του σωματείου παρομοίασε το Νηρέα με Οδυσσέα λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε το σωματείο. Ένα από αυτά, είπε ο κ. Χριστοφή, ήταν το ότι ενώ οι αθλητές του σωματείου μας μπορούσαν να λάβουν μέρος στους διεθνής αγώνες της Γάνδης, παραγοντίσκοι στην Κύπρο δεν άφηναν τον Νηρέα να τρέξει στο Κυπριακό Κωπηλατικό Πρωτάθλημα. Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος του σωματείου εξέφρασε την πεποίθηση του πως στο επόμενο Κυπριακό Κωπηλατικό Πρωτάθλημα οι αθλητές του Νηρέα θα είναι πρωταγωνιστές.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε γεύμα στην ταβέρνα «Κούρης» στην Άλασσα. Οι φίλοι και υποστηριχτές του σωματείου είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν αυθεντικά προϊόντα του σωματείου από την μπουτίκ που λειτούργησε στο χώρο της ταβέρνας. Η εκδήλωση έκλεισε με διαγωνισμό τόμπολας όπου οι νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα. Τα δώρα ήταν μια ευγενική χορηγία των καταστημάτων C.A.C. Foodline Ltd, Fine Wine Boutique και του βιβλιοπωλείου Μόρφωση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν ανώνυμες εισφορές με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

1 σχόλιο:

  1. Παραγοντίσκοι και στην Κύπρο;
    Και ο Νηρέας/ Οδυσσέας πότε θα αγωνιστή στην Ιθάκη ρε παιδιά ;
    Έχετε 25 Αθλητές που δεν αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα εξ αιτίας των παραγοντίσκων και όλοι οι αθλητές, από όλους τους Ομίλους της Κύπρου, που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα φέτος ήταν 20.
    Μπράβο ρε παράγοντες της κωπηλασίας να σου πετύχουν;
    Ο Οδυσσέας ξέρετε τι έκανε στους μνηστήρες;
    Υπομονή και καλή δουλειά σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή