Κόβουν τα κίνητρα στον αθλητισμό και μας πλασσάρουν τα νέα πρότυπα.

Αναδημοσίευση από το τρωκτικο



Η υποκρισία, ο παροξισμός και η παράνοια μπορεί να οδηγήσουν μια κυβέρνηση σε λάθος αποφάσεις. Ότι έκανε δηλαδή ο Μιχάλης Λιάπης με τον Γ.Ιωαννίδη. Κατήργησαν τα κίνητρα για τον αθλητισμό! Επειδή βρέθηκαν θετικοί αθλητές (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ) αποφάσισαν να διαλύσουν τον αθλητισμό. Καταργούν τα κίνητρα στα σχολικά πρωταθλήματα και αφήνουν μόνο για την 1-3η νίκη σε Ολυμπιακούς αγώνες ένα υποτυπώδες κίνητρο να μπαίνει με μόρια σε φορέα της ΓΓΑ! Τώρα βρήκε ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ με την δίκαιη ανακοίνωση έβγαλε αλλά η Ν.Δ θα πρέπει να ...κοντράρει για να κάνει την πολιτική της.

Οι ηθικοί αυτουργοί είναι τα ΜΜΕ (θα τα πούμε αργότερα) που στέλνουν τα παιδιά σε άλλα μονοπάτια, έξω απο τον αθλητισμό.
Πόσο μας κοροιδεύουν;

Είδαμε διαφήμιση να λέει ότι: " Μην οδηγείτε όταν έχετε πιεί"! Αντί να λέει το υπουργείο μεταφορών το αντίθετο. "Μην πίνετε"! Το πιο απλό μήνυμα. Και όμως ζητάμε απο τον κόσμο το αντίστροφο.

Μιλάτε για Ολυμπιακό ιδεώδες όταν ο πρόεδρος της ΕΟΕ Μ.Κυριακού είναι καταδικασμένος και υπόδικος; Και δεν ντρέπεστε καθόλου;

Δημιουργούμε πρότυπα τραγουδιστές και ενώ ξέρουμε τι γίνεται στις πίστες αλλά δεν λέμε τίποτα. Τα κρούσματα με καλλιτέχνες που συλαμβάνονται με κοκαίνη έχουν γίνει συνήθεια.

Τα νέα πρότυπα είναι ο Μαρτάκης, η Καλομοίρα και η Χρύσπα.

Μπλέκουμε τα παιδιά με το inetrnet τα facebook και την χαζομάρα, αντί να τους δώσουμε κίνητρα να αθληθούν. Πόσοι μαθητές, κ. Λιάπη νομίζετε ότι κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών; Επειδή κάποιος έχει πονοκέφαλο του κόβεται το κεφάλι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



Ο Μιχάλης Λιάπης όταν έπεσε ο Ζαχόπουλος απο το μπαλκόνι έφυγε στο εξωτερικό και τώρα στην πλάτη των αθλητών το παίζει ...τζάμπα μάγκας.
Είναι ο υπουργός που τον έχουμε δει να πηγαίνει σε ακριβά νησιά και να λέει σε κοπέλες: "Πάρε με τηλέφωνο"! Αυτό είναι το πρότυπο μας. Όσο για τον Γ.Ιωαννίδη, έχουμε να πούμε μόνο κρίμα. Ξέρει αυτός γιατί. Θα του το θυμήσουμε άλλη στιγμή. ΤΣΣΚΑ!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Π.Η ROWING123

    ΑπάντησηΔιαγραφή