"Κάποιοι ξεπέρασαν το μέτρο"

23/12/2013
Κατερίνα Νικολαΐδου: "Κάποιοι ξεπέρασαν το μέτρο"
Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το σύνολο του Τύπου για την προβολή της ανάδειξης της αθλήτριας της Κατερίνας Νικολαΐδου ως κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας για το 2013.
Με αφορμή ,ωστόσο, ορισμένα δημοσιεύματα, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει παρέχει στους αθλητές της ότι καλύτερο αθλητικό υλικό υπάρχει (σκάφη κλπ) προκειμένου να αγωνιστούν επί ίσοις όροις απέναντι στους αντιπάλους τους .
Αναφορικά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση της αθλήτριας μας παραθέτουμε παρακάτω την δική θέση η οποία μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους:
«Γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη βράβευσή μου. Τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια. Ωστόσο θεωρώ ότι κάποιοι ξεπέρασαν το μέτρο.
Είναι αλήθεια πως και η οικογένειά μου αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της, όπως οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες σήμερα. Όμως το να γράφεται μελοδραματικά πως πεινάμε δε θίγει απλά την αλήθεια, αλλά και την αξιοπρέπειά μας. Την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου, του Ομίλου μου, της Ομοσπονδίας μας.
Προπονούμαι καθημερινά σε ένα ποτάμι, ατενίζοντας τις κορυφές του Ολύμπου. Εδώ ο πολιτισμός την υπέρβαση του μέτρου τη θεωρούσε ύβρη.
 Κατερίνα Νικολαΐδου»
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014

αντιγραφή από kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου