Οι Ειδικές Βραβεύσεις στη Γιορτή των Κορυφαίων 2012



29/11/2012 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί εφέτος τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Εκεί θα ανακηρυχθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ομάδες και αθλητές-αθλήτριες με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.



Η λαμπρή αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται εφέτος για 59η χρονιά, θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, με παρουσιαστές τον συνάδελφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή.



Ειδικές Βραβεύσεις



a Το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» θα δοθεί στους Γιάννη Γκούμα, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο, Αντώνη Νικοπολίδη και Άγγελο Χαριστέα για τη μεγάλη τους προσφορά στο ποδόσφαιρο και την επίδειξη ήθους και αθλητοπρέπειας, καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής τους πορείας.



aΤο έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) θα δοθεί από κοινού στον αθλητή ξιφασκίας του Ομίλου Φλώρινας Άγγελο Μπαντίκη και τον προπονητή του Στάθη Γεροσιδέρη, για την εξαιρετική και ανιδιοτελή απόφαση του τελευταίου να κρατήσει ο αθλητής παθητική στάση απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος είχε υποστεί βαρύτατο διάστρεμμα. Το γεγονός έλαβε χώρα στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων, της Αθήνας.



aΤο έπαθλο «Κοινωνικής Προσφοράς» θα δοθεί στην οικογένεια Γιάννη Κορδούτη, για την προσφορά του στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.



aΤα έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου» θα δοθούν στον αθλητή του βόλεϊ Δημήτρη Ζήση, που συνδυάζει εξαιρετικά τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή (Έπαθλο Coca Cola Τρία Έψιλον), στον αθλητή της ποδηλασίας πίστας, Ιωάννη Σπανόπουλο και στην αθλήτρια της υδατοσφαίρισης, Στεφανία Χαραλαμπίδου.



Επίσης, τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στην Αθλητική Ένωση Μεσογείων «Αμεινίας ο Παλληνεύς», για την ουσιαστική προσφορά της στον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και την κοινωνία, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» για την πολύχρονη προσφορά του στην ελληνική οικογένεια και στους Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο για την ουσιαστική και πολυετή προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.



•ØΜέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε. και υποστηρικτές η Coca Cola Τρία Έψιλον, η εταιρία «Μουσαμάδες Γ. Δριβάκος» και η εταιρία «Galanis Sports Data». Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε. και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου