Η ανακοίνωση από το kopilasia.gr

Δυο τελικοί με το καλημέρα στο Ευρωπαϊκό

Δυο εισιτήρια για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην πόλη Μπρέστ της Λευκορωσίας εξασφάλισαν νωρίς νωρίς τα ελληνικά πληρώματα.

Οι χρυσές παγκόσμιες πρωταθλήτριες Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του φαβορί και πέρασαν στον τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών κατακτώντας με διαφορά την 1η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος.
Λίγο νωρίτερα οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας είχαν τερματίσει κι αυτοί πρώτοι στον προκριματικό της δικώπου άνευ εξασφαλίζοντας επίσης μια θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου τον Αύγουστο του 2008 ο Βασίλης Πολύμερος και ο Δημήτρης Μούγιος πήραν την 1η θέση στον προκριματικό του διπλού σκίφ ελ βαρών και μαζί την πρόκριση για τον ημιτελικό του αγωνίσματος.
Ανάλογη εμφάνιση και για τον Γιάννη Χρήστου που έφτασε πρώτος στην γραμμή τερματισμού του σκίφ και προκρίθηκε κι αυτός απευθείας στα ημιτελικά.

Μια ακόμη ευκαιρία θα έχουν η τετράκωπος άνευ των ανδρών και το σκίφ των γυναικών να διεκδικήσουν θέση στα τελικά. Οι Τσάμης –Παπαχρήστος-Τζιάλλας-Γαβριηλίδης πήραν την 4η θέση στον προκριματικό της τετρακώπου και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό. Στην 4η θέση τερμάτισε και η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά στο σκίφ γυναικών που επίσης θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό του αγωνίσματος

τέλος ανακοίνωσης
Στη φωτογραφία Δημητρης Μούγιος και Βασίλης Πολύμερος ένα μήνα μετά το Πεκίνο στο Πανευρωπαϊκό στο Μαραθώνα.
Και εδώ από τη Ρεγκάτα του Εσσεν Μάιος 2009.

. And here is the rest of it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου